Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nuki Fob komt nu met verbeterde signaalsterkte en reactiesnelheid

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2018, 10:33 CategorieVeiligheid en beveiliging

het Oostenrijkse bedrijf Nuki heeft donderdag bekendgemaakt dat er een nieuwe versie van de Nuki Fob beschikbaar is. Deze versie heeft een verbeterde signaalsterkte, reactiesnelheid en connectiviteit in vergelijking met de vorige variant.

Dit is de nieuwe Nuki Fob

Nuki, een Oostenrijkse bedrijf dat een speciaal slot op de markt heeft gebracht, heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe versie van de Nuki Fob beschikbaar is. Zo gaat de gegevensoverdracht tussen de Fob en de Nuki Smart Lock tot zes keer sneller dan voorheen. Dankzij het sterkere bluetooth-signaal kunnen gebruikers hun smart lock bedienen vanop een afstand van vijftien meter. Daarnaast kan de nieuwe bluetooth Fob tot honderd geautoriseerde smart locks vergrendelen. Een belangrijk voordeel, niet alleen voor zakelijke klanten.

Omgekeerd kunnen er ook honderd autorisaties verleend worden aan één smart lock. Daarom wordt de slimme sleutelhanger een interessant alternatief voor ondernemingen. Daarnaast heeft Nuki ook de levensduur van de batterij geoptimaliseerd. Dankzij deze verbeteringen kunnen er tot zestigduizend vergrendelingsprocessen uitgevoerd worden en dit met slechts één batterij van een Fob. De levensduur van deze batterij bedraagt naar schatting tien jaar.  Ook is de nieuwe Nuki Fob zowel schokbestendig als waterdicht.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Nuki Fob kost 39 euro inclusief btw en is beschikbaar via de Nuki-webshop.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.