Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips lanceert slimme deurbel WelcomeEye Connect

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2018, 15:32 CategorieVeiligheid en beveiliging

Philips heeft de WelcomeEye Connect op de markt gebracht. Dit is een slimme deurbel met ingebouwde camera en een binnenunit met 7-inch scherm. Het apparaat kan gekoppeld worden met je smartphone waardoor je kunt zien wie er voor de deur staat.

De WelcomeEye Connect van Philips is een set bestaande uit een deurbel met ingebouwde camera en RFID-badge lezer, plus een binnenunit met 7-inch scherm waarop je kunt zien wie er aanbelt. Het scherm van de binnenunit heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels en een kijkhoek van 130 graden. Er is een microSD-kaartlezer aanwezig waarop video’s van aanbellende bezoekers opgeslagen kunnen worden. De binnen- en buitenunit communiceren middels WiFi of een kabel.

De deurbel zelf komt met een camera met CMOS-sensor die een kijkhoek van 130 graden horizontaal en 90 graden verticaal heeft. Ook in het donker moet de camera een heldere weergave bieden. Daarnaast is er een RFID-badge lezer aanwezig waardoor je middels aanraking met de badge een poort of deur kunt openen. Er kunnen tot 20 badges opgeslagen worden.

De Philips WelcomeEye Connect staat ook in verbinding met je smartphone. De WelcomeEye-smartphoneapp kun je gebruiken om te praten, te kijken of toegang te verlenen tot jouw huis. In het geval van afwezigheid kun je een standaard bericht instellen, een foto laten maken of een video laten opnemen. Het systeem is volledig geschikt voor buitenshuis en kan dus tegen water en stof.

De WelcomeEye Connect heeft een prijs van 549 euro meegekregen.

 • Delen:

Reacties

 1. Decock filip
  18 januari, 2020 om 12:02

  Philips Welcomeye connect grootste teleurstelling en brol ooit. Niet aan de praat te krijgen naar de smartphone. Zie ook recencies in de play store. Ik ben niet alleen. Zo een duur product zijn geld niet waard.

  • Veerle
   26 januari, 2020 om 11:52

   Beste Philip,

   Ik heb ook zo één geïnstalleerd een tweetal jaar terug. weliswaar voor een minder dure prijs gekocht in promotie. Veel problemen gehad om die op de smartphone aangesloten te krijgen maar werkt nu perfect. Waar ik ook ben, direct verbonden en zichtbaar wie of wat.

   • Ali
    09 juni, 2020 om 0:25

    Beste Het lukt niet om met mijn iPhone verbinding te maken mer dit videofoon kun je mij inlichten hoe dat bij jou gelukt is alvast bedankt

   • Kelly Noens
    17 juni, 2020 om 19:38

    Bij ons werkt de app ook niet. Iemand raad voor ons?
    Mvg Kelly

   • Klaar
    15 augustus, 2020 om 23:13

    Beste Veerle

    Bij ons lukt het ook niet om onze smartphone te verbinden met de deurbel. Hoe hebben jullie de app uiteindelijk aan de praat gekregen?

    Alvast bedankt,
    Klaar

 2. decock filip
  18 juni, 2020 om 12:50

  Deze gaat nog altijd niet via onze smartphones , op de koop toe ging tijdens de Corona Lockdown het adaptertje stuk. Nog een geluk bij ongeluk dat ik wat kennis heb van electronica en ik heb zelf een nieuw voedinkje van 24 volt gemaakt anders konden de mensen zelfs niet bellen aan onze voordeur. Na de lockdown bracht ik het voedinkje terug naar de doe-het-zelf en daar deden ze nog eens extra moeilijk om het om te wisselen wat ondertussen nog steeds niet gebeurd is. Conclusie : Philips deurbellen , te duur , rommel , software om te wenen.

 3. decock filip
  17 augustus, 2020 om 8:21

  Ongelooflijk dat (het eens zo grote) Philips geen moeite doet om haar klanten bij te staan laat staan de app up te daten zodanig dat het probleem opgelost word ! De 300 Euro die ik er voor betaald heb dacht ik een koop te hebben gedaan ipv de oude prijs van 549 Euro maar blijkt nu een grote miskoop en waarschijnlijk wilden ze af van die doorphones vanwege de problemen ermee. Nog een groot minpunt aan deze app (in 2020 !?) dat als je de app zelf in gang steekt op de smartphone en je wilt praten , je dat moet doen zoals een walkie-talkie, one-way spreken. Wat een miskleun !!!
  Ik ben zeker 1 van de duizenden met hetzelfde probleem want zo een doorphone gaan ze natuurlijk niet in een paar honderd stuks maken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.