Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips lanceert slimme deurbel WelcomeEye Connect

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2018, 15:32 CategorieVeiligheid en beveiliging

Philips heeft de WelcomeEye Connect op de markt gebracht. Dit is een slimme deurbel met ingebouwde camera en een binnenunit met 7-inch scherm. Het apparaat kan gekoppeld worden met je smartphone waardoor je kunt zien wie er voor de deur staat.

De WelcomeEye Connect van Philips is een set bestaande uit een deurbel met ingebouwde camera en RFID-badge lezer, plus een binnenunit met 7-inch scherm waarop je kunt zien wie er aanbelt. Het scherm van de binnenunit heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels en een kijkhoek van 130 graden. Er is een microSD-kaartlezer aanwezig waarop video’s van aanbellende bezoekers opgeslagen kunnen worden. De binnen- en buitenunit communiceren middels WiFi of een kabel.

De deurbel zelf komt met een camera met CMOS-sensor die een kijkhoek van 130 graden horizontaal en 90 graden verticaal heeft. Ook in het donker moet de camera een heldere weergave bieden. Daarnaast is er een RFID-badge lezer aanwezig waardoor je middels aanraking met de badge een poort of deur kunt openen. Er kunnen tot 20 badges opgeslagen worden.

De Philips WelcomeEye Connect staat ook in verbinding met je smartphone. De WelcomeEye-smartphoneapp kun je gebruiken om te praten, te kijken of toegang te verlenen tot jouw huis. In het geval van afwezigheid kun je een standaard bericht instellen, een foto laten maken of een video laten opnemen. Het systeem is volledig geschikt voor buitenshuis en kan dus tegen water en stof.

De WelcomeEye Connect heeft een prijs van 549 euro meegekregen.

  • Delen:

Reacties

  1. Decock filip
    18 januari, 2020 om 12:02

    Philips Welcomeye connect grootste teleurstelling en brol ooit. Niet aan de praat te krijgen naar de smartphone. Zie ook recencies in de play store. Ik ben niet alleen. Zo een duur product zijn geld niet waard.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.