Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Spotify werkt mogelijk aan een eigen slimme speaker

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2018, 15:10 CategorieBeeld en geluid

Zoals het er nu naar uitziet werkt muziekstreamingdienst Spotify aan een eigen slimme speaker, in de strijd tegen Apple, Google en Amazon. Dat blijkt uit vacatures die het bedrijf momenteel heeft openstaan voor verschillende soorten managers.

Spotify werkt aan eigen slimme speaker – gerucht

Het lijkt erop dat Spotify momenteel aan een eigen slimme speaker werkt. Dat blijkt uit vacatures die het bedrijf heeft openstaan. “Spotify is on its way to creating its first physical products and set up an operational organization for manufacturing, supply chain, sales and marketing“, staat er in één van de vacatures. Tot op heden leunt de dienst op andermans producten (zoals van Google of Sonos). Maar doordat Apple de HomePod heeft gelanceerd en de dienst daarop niet te gebruiken is, is het tijd voor een eigen product.

De nieuwe aanwas is verantwoordelijk voor het ontwikkelingen en produceren van de slimme speaker. De muziekstreamingdienst is op zoek naar een operations manager, senior productmanager (hardwareproductie) en projectmanager (hardwareproductie en ontwikkeling). Mogelijk is het bedrijf al snel in staat te schakelen, waardoor de speaker niet lang op zich laat wachten. Mocht de dienst daadwerkelijk een slimme speaker lanceren, dan kan die zowel de Google Assistant als Amazon Alexa huisvesten (of alleen één van de twee).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.