Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

D-Link Smart Plug en Power Strip nu verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2018, 15:46 CategorieEnergie

D-Link presenteerde de DSP-W115 Smart Plug en de DSP-W245 Power Strip begin januari tijdens de CES 2018. Het bedrijf laat weten dat beide producten vanaf vandaag verkrijgbaar zijn in de Benelux.

De Smart Plug biedt ruimte aan één apparaat, terwijl de Power Strip je tot vier apparaten laat aansluiten. Je kunt de apparaten eenvoudig aan- of uitzetten via de smartphone of tablet, waar je je op dat moment ook bevindt. Tijdstippen en schema’s zijn ook vooraf in te stellen.

Dankzij de integratie met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT, kun je eenvoudig aangesloten apparatuur koppelen aan andere populaire smarthome ecosystemen via de mydlink-app. Via stembediening kun je de aangesloten apparaten vervolgens aansturen via Alexa of Assistant.

Informatie over stroomverbruik per apparaat

De DSP-W245 laat je ook het stroomverbruik van de aangesloten apparaten controleren en beheren. Tevens biedt de Power Strip bescherming tegen overspanning en oververhitting. Via de mydlink-app kun je informatie inzien over het stroomverbruik per apparaat. Ook notificaties zijn te ontvangen via de app, bijvoorbeeld als er een apparaat is uitgeschakeld door oververhitting.

De D-Link Smart Plug en Power Strip zijn vanaf nu verkrijgbaar. De DSP-W115 Smart Plug heeft een adviesprijs van 39,95 euro. De DSP-W245 Power Strip heeft een adviesprijs van 124.95. Meer informatie vind je op de website van D-Link.


€ 23,04

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 27,51

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.