Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Dyson komt met nieuwe generatie slimme luchtreinigers

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2018, 20:09 CategorieHuishoudelijke apparaten

In september schreven we al over de luchtreinigers van Dyson die geuren, allergenen en verontreinigde deeltjes uit de lucht verwijderen. Tijdens een evenement in New York heeft Dyson de nieuwe generatie Pure Cool-luchtreinigers gepresenteerd, zo meldt The Ambient. Zo komt er een kleine desktop-variant en een grotere tower.

Net als de vorige generatie kan de Dyson Pure Cool 99,95% van alle vieze deeltjes uit de lucht binnenshuis halen. Haren van huisdieren, kaarsen, het verkeer buitenshuis, pollen, schoonmaakproducten en andere vervuiling kan gezuiverd worden zo klein als 0,1 micrometer. Hiervoor gebruiken de nieuwe Pure Cool producten een Glass HEPA filter en een apart koolstoffilter. Tevens kunnen ze 350 graden draaien om de lucht in een kamer sneller te reinigen.

Alle informatie over de luchtkwaliteit op de smartphone met de Dyson Link-app

Daarnaast zijn de nieuwe Pure Cool-producten voorzien van een lcd-display en diverse sensoren, waardoor je direct kunt zien hoe het staat met de luchtkwaliteit in je eigen huis en welke verontreinigde deeltjes er zijn verwijderd. Ook de temperatuur en luchtvochtigheid worden aangegeven. Via de Dyson Link-app kun je deze informatie ook bekijken en tevens wordt op de smartphone aangegeven wanneer het tijd is om de filters te vervangen.

Via Amazon Alexa kun je de nieuwe luchtreinigers ook bedienen met je eigen stem. Over mogelijk ondersteuning voor Google Assistant of Siri is nog niets bekend. Prijzen voor Nederland zijn ook nog niet bekend, maar de tower kost 549,99 dollar, terwijl de kleine desktop-versie voor 449,49 dollar over de toonbank gaat.

Eerder al vandaag sprak de oprichter van Dyson zich uit tegen de veelvoud aan apps die we tegenwoordig nodig hebben voor het aansturen van een slim apparaat.


€ 479,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 527,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 432,44

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.