Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

EZVIZ introduceert Mini Pano: wifi-camera met 360-gradenlens

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2018, 12:33 CategorieVeiligheid en beveiliging

EZVIZ, onderdeel van beveiligingsmerk Hikvision, heeft een nieuwe beveiligingscamera geïntroduceerd: de EZVIZ Mini Pano. Dankzij de panoramische fisheyelens biedt deze compact vormgegeven wifi-camera een brede kijkhoek.

Dit is de EZVIZ Mini Pano

EZVIZ, onderdeel van Hikvision, heeft een nieuwe beveiligingscamera aangekondigd: de EZVIZ Mini Pano. Dit is een 360 graden beveiligingscamera met een brede kijkhoek, dankzij de fisheyelens. Daardoor kun je dus in één oogopslag meer zien in de kamer. De Mini Pano beschikt over zowel een microfoon als een luidspreker. Zo kun je op afstand gesprekken voeren met bijvoorbeeld aanwezige gezinsleden. De ingebouwde microfoon maakt gebruik van echo-onderdrukking, zodat je goed verstaanbaar kunt communiceren.

De camera bevat een sleuf voor een micro-sd-kaart. Op die manier kun je de videobeelden vastleggen en bijvoorbeeld gebruiken als bewijsmateriaal bij diefstal of inbraak. De EZVIZ-app ondersteunt meerdere weergaveopties, zoals fisheye, panorama, breedbeeld, splitscreen en kwadrant splitscreen. Met die laatste mogelijkheid kun je vier camerabeelden tegelijkertijd bekijken. De drie megapixel Sony 300W-sensor moet details haarscherp in beeld brengen. Dankzij de infraroodverlichting is er zicht in het donker tot 7,5 meter.

De EZVIZ-app geeft desgewenst waarschuwingen wanneer de camera beweging detecteert. Zo ben je direct op de hoogte van eventuele voorvallen. Verder verzekert de Mini Pano je van een goede, stabiele verbinding, dankzij ondersteuning voor zowel 2,4 als 5 GHz-wifi-frequenties.

Prijs en beschikbaarheid

De EZVIZ Mini Pano is nu te koop voor een prijs van 169 euro bij enkele, bekende verkooppunten en zal later iets breder beschikbaar zijn.


€ 127,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 131,00

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.