Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home speelt ook muziek af via andere bluetooth-speakers

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2018, 10:01 CategorieBeeld en geluid

Google Home, Home Mini en Home Max zijn nu in staat muziek af te spelen via andere bluetooth-speakers die je in huis zou hebben staan. Amazon biedt deze functie al langer aan voor de mensen die gebruikmaken van Echo- en andere Alexa-speakers.

Google Home speelt muziek af via andere bluetooth-speakers

Google heeft bekendgemaakt dat de drie beschikbare Google Home-speakers nu in staat zijn muziek af te spelen via andere bluetooth-speakers. Dat is vooral handig voor de mensen met een Home Mini, omdat die speaker nou niet bekendstaat om de meest prachtige geluidsweergave van de drie beschikbare opties. Amazon biedt deze functie overigens al een tijdje aan voor de gebruikers van Echo- of Alexa-speakers. Middels deze optie is het ook mogelijk multiroom audio te realiseren, door groepen van speakers te maken.

Je koppelt zo’n speaker binnen de instellingensectie van de officiële Google Home-applicatie. Het enige wat je hoeft te doen, is de speaker die je op het oog hebt in te stellen als hoofdspeaker, waarna je Home-apparaat automatisch de muziek naar die speaker doorstuurt. Dit betekent niet dat je oude bluetooth-speaker daardoor ineens slim wordt — je zult nog steeds tegen je Home-speaker moeten praten om iets voor elkaar te krijgen. Helaas heeft Google deze week laten weten dat de Home-speakers voorlopig niet naar Nederland zullen komen…


€ 81,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 84,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 84,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.