Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Harman Kardon Astra is een slimme speaker met Alexa aan boord

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2018, 10:42 CategorieBeeld en geluid

Harman Kardon heeft een nieuwe slimme speaker aangekondigd met stemassistent Amazon Alexa aan boord. Deze speaker moet de strijd aangaan met de Apple HomePod en Google Home Max en een betere geluidskwaliteit gaan aanbieden dan de Echo-speakers.

Dit is de Harman Kardon Astra

Harman Kardon heeft een nieuwe slimme speaker onthuld. Deze speaker richt zich op audio in hoge kwaliteit en combineert dat met stemassistent Amazon Alexa. Daarmee gaat het bedrijf natuurlijk de strijd aan met Apple, met de HomePod, en Google, met de Home Max. Amazon heeft onlangs nog wel een verbeterde versie van de Echo uitgebracht, met betere speakers, maar dan nog legt die speaker het al snel af tegen de concurrentie. De Sonos One is overigens nog een ander goed alternatief met Alexa aan boord.

De nieuwe slimme speaker van Harman Kardon beschikt over drie dome tweeters van 0,75-inch, twee passieve radiatoren en drie full-range omvormers van 1,75-inch. Dit is overigens niet de eerste slimme speaker van de fabrikant. Eerder werd de Invoke al gepresenteerd en uitgebracht. Maar de de toevoeging van de stemassistent van Microsoft, Cortana, is dat product nog niet echt een succes. Wellicht dat het het merk nu beter afgaat, met de implementatie van Alexa. Een prijs en releasedatum is helaas nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.