Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Hive Hub 360 wil smarthome-apparaten in huis met elkaar verbinden

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2018, 14:37 CategorieThuisnetwerk

Hive heeft een nieuw product aangekondigd: de Hive Hub 360. Dit product wil een centrale rol gaan spelen in je smarthome, door alle apparaten in huis met elkaar te verbinden. Je kunt hem plaatsen waar je wil, omdat je de hub via wifi aan je router koppelt.

Dit is de Hive Hub 360

Hive heeft dinsdag de Hive Hub 360 onthuld. Dit product moet een centrale rol gaan spelen in je smarthome, nog meer dan huidige hubs al doen. De Hub 360 heeft ook een opvallend design gekregen, eentje die niet zou misstaan naast een plant op tafel. Dat is bewust gedaan, omdat je deze hub namelijk kunt neerzetten waar je maar wil: je koppelt hem namelijk via wifi aan je router en bent dus niet afhankelijk van een ethernetkabel. Met de nieuwe hub koppel je alle Hive-producten aan elkaar en kun je ze gemakkelijker bedienen.

Daarnaast is er ook ruimte voor veiligheid weggelegd. Er zitten namelijk microfoons in de hub, die audio kunnen detecteren. Wanneer je die detectie aanzet, dan krijg je een notificatie dat er geluid is gedetecteerd — handig voor als je nog geen beveiligingscamera hebt. Of wanneer je rookmelder afgaat, die nog niet slim genoeg is een notificatie te versturen. Verder werkt de Hive Hub 360 met Actions: een platform voor geautomatiseerde scenes en reacties. De Hub 360 is in het Verenigd Koninkrijk te koop voor een bedrag van 99 Britse pond.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.