Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

IKEA maakt met nieuwe drivers ‘domme’ keukenverlichting slim

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2018, 14:52 CategorieVerlichting

De Tradfi-app van IKEA is van een nieuwe update voorzien die allerhande verlichting slim maakt. De meubelboer bemoeit zich al een tijdje met de smarthome markt en is daar erg succesvol in. Dankzij de Tradfi-drivers, die het dit voorjaar uitbrengt, worden ook bepaalde niet-slimme producten toch slim gemaakt.

Tradfi van IKEA

IKEA zal middels de update de keukenverlichting in de productlijnen Omlopp en Förbättra slim maken. Deze spotjes kunnen onder bijvoorbeeld keukenkastjes of in boekenkasten gemonteerd worden. De led-lampjes moeten voor de extra functionaliteit overigens wel verbonden worden met een Förnimma-aansluitsnoer.

Daarnaast is het, voor de werking hiervan, nodig om ook een draadloze dimmer in huis te hebben en een verbindingshub, allemaal uit de Tradfi-serie. Die prodcuten kunnen dan aan elkaar gekoppeld worden, waarmee je met je mobiele telefoon of met een afstandsbediening de verlichting kunt bedienen.

IKEA laat weten dat het in de loop van april met de drivers komt. De vernieuwde Tradfi-app is overigens al in de iOS App Store te vinden. Daar lezen we het volgende in de omschrijving: “Met de Trådfri-driver kunt u geïntegreerde verlichting zoals Omlopp, Förbättra en onze tafellampen verbinden met de Smart-verlichting van IKEA”.

De drivers zijn per 1 april in de winkel van IKEA te halen. Filialen schijnen overigens al mondjesmaat van een voorraad voorzien te worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.