Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Dit jaar verschijnt er een goedkopere versie van Apple HomePod’

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2018, 9:33 CategorieBeeld en geluid

Er is een gerucht verschenen over de Apple HomePod, de eerste slimme speaker van het bedrijf uit Cupertino. Naar verluidt zal Apple een goedkopere versie op de markt uitbrengen in de tweede helft van 2018. Uiteraard is dit bericht niet bevestigd of ontkend door de fabrikant.

Goedkopere Apple HomePod op komst – gerucht

Apple schijnt voornemens te zijn enkele producten goedkoper in de markt te willen zetten. Eén van die producten is de onlangs gelanceerde Apple HomePod, de eerste slimme speaker van het bedrijf. Die speaker heeft van een hoop recensies kunnen genieten, maar niet iedereen was even positief. De consensus is dat het geluid van hoge kwaliteit is (terwijl de Google Home Max beter klinkt), terwijl Siri nog wat te wensen overlaat. Daarnaast is de HomePod natuurlijk alleen te gebruiken in combinatie met Apple-producten en -diensten.

Economy Daily schrijft nu dus dat we in het tweede kwartaal van 2018 een goedkopere versie van de HomePod mogen verwachten. Er wordt niet beschreven of het om een nieuwe versie gaat of dat de prijs van het huidige model simpelweg omlaag gaat. Aangezien het hier om een gerucht gaat, kan het natuurlijk ook zo zijn dat geen van deze twee opties gerealiseerd worden. De Apple HomePod is nog maar net op de markt; een prijsdaling binnen enkele maanden lijkt onwaarschijnlijk. Apple heeft uiteraard niet gereageerd op het gerucht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.