Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Niko kondigt integratie van Philips Hue verlichting aan

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2018, 18:37 CategorieVerlichting

Niko, het Belgische bedrijf dat schakelmateriaal voor het smarthome ontwikkelt, kondigt een samenwerking met Philips Hue aan. Als één van de eerste lanceringspartners in het ‘Friends of Hue’ switches-programma van Philips Lighting, introduceert het bedrijf zijn draadloze schakelaars die de slimme verlichting van Philips Hue aansturen.

Niko design ondersteunt Philips Hue

Met de schakelaars van Niko kan je voortaan slimme verlichting van Philips Hue niet enkel aan- en uitschakelen. Met één druk op de knop kan je ook voorgeprogrammeerde sferen oproepen of je slimme lampen dimmen. De nieuwe draadloze schakelaar zal beschikbaar zijn in alle afwerkingen, van de Pure tot de Intense en de Original.

Moeiteloze installatie

Als Friend of Hue, ontwikkelt het Belgische bedrijf een slimme schakelaar die volledig compatibel is met alle Philips Hue oplossingen. Dankzij de draadloze besturing kan je deze schakelaar zonder kappen of breken aan je bestaande installatie toevoegen én hoef je aan functionaliteit niets in te boeten.

Niko is het eerste Belgische bedrijf dat een draadloze schakelaar ontwikkelt die de slimme oplossingen van Philips Hue aanstuurt. Niko ontwerpt elektr(on)ische oplossingen die gebouwen beter laten werken voor iedereen die erin leeft en werkt. Door minder energie te verbruiken, lichtcomfort en veiligheid te verhogen en door alle toepassingen naadloos te laten samenwerken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.