Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips kondigt buitenverlichting binnen Philips Hue-serie aan

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2018, 12:56 CategorieVerlichting

Eerder dit jaar beloofde Philips een nieuwe serie Philips Hue-lampen aan te kondigen die buiten gebruikt zouden kunnen worden. Nu is het moment daar en heeft het bedrijf de buitenverlichting officieel gepresenteerd. Het systeem werkt nog steeds hetzelfde.

Philips Hue-buitenverlichting aangekondigd

Philips heeft officieel Philips Hue-buitenverlichting aangekondigd, zoals eerder dit jaar al werd beloofd. Nu is het natuurlijk al zo dat je de huidige indoor modellen kunt gebruiken in de tuin, met de juiste bescherming, maar deze nieuwe lijn is geheel bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Er komen modellen aan die alleen wit of wit en kleuren kan presenteren, zodat je specifieke elementen van je tuin kunt uitlichten of voor een mooie of kleurrijke sfeer kunt zorgen.

Spotjes, een zuilmodel en wandlantaarns komen naar Nederland

Zo komt Philips met het Lily-basispakket voor een prijs van 299,99 euro. Dit pakket bevat drie Philips Hue wit- en kleurenspots inclusief alle accessoires die je nodig hebt om te starten. Deze spotjes kun je gebruiken om specifieke delen van de tuin te verlichten. Ook beschikbaar is de Philips Calla voor 139,99 euro voor het basismodel. De Calla is een zuilmodel en is ideaal te gebruiken om paden te verlichten. Tenslotte heeft Philips drie wandlantaarns gepresenteerd in de White-serie, namelijk de Lucca, Tuar en Turaco. Prijzen voor de wandlantaarns starten vanaf 69,99 euro.

Philips heeft overigens nog meer Philips Hue-buitenlampen aangekondigd. De Inara en Ludere zijn beide muurlampen in de Philips Hue White-serie. Samen met de Philips Par38 zijn deze drie lampen echter alleen voor de markt in de Verenigde Staten. Of deze lampen ook op een later moment buiten de VS worden uitgebracht, is nog niet bekend.

De nieuwe lampen zijn uiteraard te bedienen middels de app. Hiermee kun je kiezen uit één van de zestien miljoen beschikbare kleuren en mag je erop rekenen dat de lampen verder net zo werken en in te stellen zijn als de lampen die je nu al mogelijk binnenshuis gebruikt. De lampen hebben kleurtemperaturen van 2200 tot 6500 Kelvin. De lampen zijn vanaf juli verkrijgbaar.

Lees hier onze recensie van Philips Hue 2.0.


€ 259,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 269,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 115,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 121,01

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

€ 122,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 122,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 84,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 84,99

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

€ 89,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 59,49

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

€ 60,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.