Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Round Connected- en evohome-thermostaat te bedienen met Google Home

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2018, 10:44 CategorieEnergie

Honeywell heeft laten weten dat de Round Connected- en evohome-thermostaat beide zijn te bedienen via Google Home, de slimme speaker van Google. Op die manier kan de temperatuur in huis met spraakopdrachten bijvoorbeeld worden opgevraagd of aangepast.

Round Connected en evohome ondersteunen Google Home

Dankzij de integratie met Google Home kunnen gebruikers hun slimme evohome- of Round Connected-thermostaat vanaf nu bedienen met de simpele woorden ‘OK, Google’. Op die manier kan de temperatuur in huis met spraakopdrachten via Google Home bijvoorbeeld worden opgevraagd of aangepast. Daarnaast kunnen gebruikers hun evohome en Round Connected ook bedienen met Google Assistant via Google- of Android-devices. Later dit jaar moet de stemassistent ook beschikbaar zijn in het Nederlands, dus dat is goed nieuws.

De Round Connected- en evohome-thermostaat zijn beide op afstand te bedienen via de Total Connect Comfort Intl-app. De evohome-thermostaat biedt daarnaast zoneregeling, waarbij het huis in te delen is in meerdere zones. Dankzij de integratie met Google Home kunnen gebruikers spraakopdrachten gebruiken om de temperatuur alleen in bepaalde zones in huis aan te passen, bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Uiteraard kunnen de instellingen ook via Honeywells TCC-app en direct op de thermostaat wijzigen.

Google Home is de nieuwste toevoeging aan het Works With Honeywell-programma, bestaande uit meerdere integraties met andere smart-homeproducten en -diensten, zoals Amazon Alexa en IFTTT.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.