Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung Family Hub vanaf mei te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2018, 12:52 CategorieKeuken

Samsung heeft laten weten dat de Samsung Family Hub-koelkast vanaf mei te koop is in Nederland. Met de koelkast kun je een aantal handige dingen doen in de keuken, zoals boodschappen doen, recepten opzoeken en zelfs het nieuws volgen.

Dit is de Samsung Family Hub

De Samsung Family Hub is vanaf mei verkrijgbaar, laat het bedrijf in een persbericht weten. De verkoopadviesprijs voor de enkele koelvriescombinatie bedraagt 2.499 euro de Amerikaanse variant is beschikbaar voor 2.999 euro. De koelkast biedt gebruikers een aantal handige functies aan. Zo zit er een camera aan de binnenkant van het apparaat, zodat je altijd kunt zien wat je nog hebt liggen — of je nou thuis bent, of al in de winkel staat. Je bekijkt de beelden via de applicatie die je kunt downloaden voor je smartphone.

Ook stelt de app recepten voor, bijvoorbeeld op basis van de houdbaarheidsdata van de producten die je nog in de koelkast hebt liggen. Zo kun je voedselverspilling tegengaan. Maar je kunt ook direct boodschappen doen vanaf de Samsung Family Hub. Via de Appie-app van Albert Heijn bestel je direct boodschappen en heb je toegang tot de receptendatabase van Allerhande. Handig als je niet weet wat je met die prei moet doen die al een tijdje in de koelkast ligt. Voor extra inspiratie kijk je in de 24Kitchen-app op de Family Hub.

Ook blijf je via de Family Hub op de hoogte van het laatste nieuws en de verkeersinformatie met de apps van NU.nl, NUsport en NUverkeer. Of kijk tijdens het koken naar je favoriete tv-serie. Maar met het touchscreen kun je nog meer doen, zoals bijvoorbeeld een familie-agenda bijhouden. Zo zie je precies wie wanneer thuis is en weet je wie er mee eet. Daarnaast kunnen gebruikers berichten naar de Samsung Family Hub sturen, omdat bijvoorbeeld te vertellen dat ze wat later zijn. Verder kun je andere slimme apparaten in huis aansturen.

Achter het minimalistische design met verzonken handgrepen en strakke deuren van de RS8000 Family Hub gaat een enorme inhoud van 593 liter schuil. Genoeg voor ruim drie winkelwagentjes vol boodschappen. Producten blijven in de koelkast tot twee weken langer vers dankzij Twin Cooling Plus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.