Slimme sloten van August ondersteunen nu Google Assistant

05 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
august-smartlock

August, product van slimme sloten voor in een smarthome, heeft aangekondigd dat de sloten van het bedrijf voortaan ondersteuning aanbieden voor de Google Assistant. Zo kun je aan de assistent vragen of je de deur wel op slot hebt gedaan of niet.

August-sloten ondersteunen Google Assistant

Smarthomeproductenfabrikant August, onder meer bekend van slimme sloten, heeft laten weten dat de sloten van het bedrijf nu ondersteuning aanbieden voor Google Assistant. De DoorSense-technologie van de fabrikant is geïntegreerd met de Google Assistant, waardoor je nu bijvoorbeeld kunt vragen aan de stemassistent of de deur wel op slot is of niet. De Smart Lock en Smart Lock Pro zijn de eerste producten die de stemassistent ondersteunen. Ook heb je hiervoor een Connect Wi-Fi Bridge of Doorbell Camera nodig.

Voorheen was het zo dat je aan August moest vragen of je deur wel of niet dicht was en of-ie al dan niet op slot was. Die taal is nu versimpeld. Gebruikers, in Amerika, kunnen nu vragen “Hey Google, is my door locked?”, waarna de stemassistent daarop antwoord kan geven. Een product van deze fabrikant toevoegen gaat overigens ook simpel. Dat doe je door op het blauwe icoontje te tappen, rechts bovenin. Daarna ga je naar Settings en Home Control, waar je het slimme slot kunt toevoegen. Vervolgens hoef je alleen nog maar in te loggen.

Binnenkort kan de Google Assistant ook Nederlands spreken en hopen we op soortgelijke gemakken.

Reacties (0)