Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

WoonVeilig brengt slimme detectievelden naar HD buitencamera

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2018, 15:17 CategorieVeiligheid en beveiliging

WoonVeilig heeft onlangs een nieuwe HD buitencamera voor zijn slimme beveiligingssysteem uitgebracht. Deze camera heeft vandaag een update gekregen waarmee het mogelijk wordt om slimme detectievelden te activeren.

De HD buitencamera van WoonVeilig beschikt over een nieuwe functie. Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om in de WoonVeilig-app slimme detectievelden in te stellen. Markeer eenvoudig gebieden als de tuindeur of het tuinhuis met een slim detectieveld. Staat je alarmsysteem aan dan wordt van elke beweging in die specifieke detectievelden een opname gemaakt.

Je moet de WoonVeilig-app updaten om deze nieuwe functie te activeren. De detectivevelden staan standaard uitgeschakeld. De HD buitencamera meld je eenvoudig aan op de WoonVeilig Videobeveiligingsdienst. De opnames worden veilig opgeslagen in de cloud en je kunt de opnames terugkijken via de app.

De HD buitencamera is te koop voor een prijs van 119 euro en kan gecombineerd worden met de andere producten van WoonVeilig, waaronder de slimme deursensoren, de bewegingsmelders en de sirenes. Een standaard abonnement op de beveiligingsdienst kost 8,95 euro per maand, inclusief volledige bediening middels de app. Wil je video-opslag in de cloud hier aan toevoegen, dan kost dat 4 euro extra per maand.

Lees ook onze uitgebreide review van het WoonVeilig alarmsysteem.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.