Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Call of Duty: WWII Alexa Skill is een persoonlijke coach voor de multiplayer

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2018, 9:31 CategorieSoftware en apps

Speluitgever Activision heeft bekendgemaakt dat er nu een Alexa Skill voor de game Call of Duty: WWII beschikbaar is. Met de stemassistent kun je nu beter worden in de uitgebreide en populaire multiplayer van het spel. Je krijgt dus als het ware een persoonlijke coach.

Call of Duty: WWII Alexa Skill uitgebracht

Speluitgever Activision heeft een Alexa Skill voor het schietspel Call of Duty: WWII uitgebracht. Deze skill is een persoonlijke assistent, die je met een soldatenstem aanwijzingen kan geven op basis van de data uit jouw spel. Zo kan er worden gezegd dat je nu van wapen moet wisselen of dat je je tactiek moet veranderen. In totaal is stemassistent Alexa in staat zo’n 250.000 antwoorden te genereren op 2.500 vragen over het spel en je ervaringen. Op dit moment is de software nog in bèta, maar kun je die al wel uitproberen op je Echo.

Alexa is verder in staat je in-game achievements bij te houden en je prestaties te vergelijken met je vrienden. Ze kan je vaardigheden naar een hoger niveau brengen, mits je natuurlijk luistert, en aanbevelingen doen op basis van je speelstijl. Ook kun je vragen welke vrienden nu online zijn. Naast kunstmatige intelligentie gebruikt de Call of Duty Alexa Skill ook machine learning voor de persoonlijke aanbevelingen, zodat je de beste loadouts en speelstijlen hebt en weet wat je moet doen in specifieke situaties en op allerlei maps.

Om persoonlijke aanbevelingen te kunnen doen, kijkt Alexa naar meer dan twintig verschillende factoren, waaronder je nauwkeurigheid, bewegingen, engagement, afstand, kill-death ratio, schoten, score per minuut, gespeelde tijd en relatie tot andere spelers. Je kunt de Call of Duty: WWII Alexa Skill tijdens, voor en na een wedstrijd gebruiken, maar ook wanneer je de game niet speelt. Het uiteindelijke doel van deze persoonlijke coach is dat je het gevoel moet krijgen dat je constant tips krijgt van een ontzettend ervaren speler.

Eerder bespraken we de game Call of Duty: WWII al in ons uitgebreide game-overzicht van december 2018. Wil je weten welke games nu de moeite waard zijn? Lees dan eens ons overzicht uit maart. Eind april verschijnt er een compleet nieuw overzicht met de beste games van dit moment. Wil je weten hoe je Alexa nu het beste kunt gebruiken in Nederland, dan check je dit overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.