Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Canary-camera’s krijgen betere persoonsherkenning en notificaties

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2018, 17:11 CategorieVeiligheid en beveiliging

Beveiligingscamerafabrikant Canary heeft laten weten dat de slimme camera’s van het bedrijf gaan beschikken over betere persoonsherkenning en daardoor slimmere notificaties. Rent je hond door het huis? Dan krijg je niet meteen een notificatie te zien op je smartphone.

Canary-camera’s met betere persoonsherkenning

In februari van dit jaar hebben de camera’s van Canary de beschikking gekregen over persoonsherkenning. Wanneer er beweging is geconstateerd en er komt een persoon in beeld, dan kan de camera dat nu vermelden in de notificatie. Vandaag rolt het bedrijf echter een nieuwe update uit, eentje waarmee je kunt instellen dat die notificatie niet in beeld verschijnt wanneer er een persoon wordt herkend in een omgeving. Naast een betere persoonsherkenning, zullen er voortaan dus ook slimmere notificaties zijn.

Wanneer je de update binnenhaalt, dan kun je je Canary-camera zo instellen dat die opneemt als er beweging is, alleen wanneer er mensen worden gezien of dat er niets wordt opgenomen. Wanneer je instelt dat-ie alleen aangaat bij het zien van mensen, dan kan je hond vrij rondrennen in huis, zonder dat je daar steeds een notificatie voor krijgt. Dat geldt natuurlijk ook voor allerlei andere dingen die kunnen bewegen in huis of bij een raam. De update wordt nu naar iedereen, of je nu betaalt voor een abonnement of niet.

Lees ook onze recensie van de Canary-beveiligingscamera voor thuis.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.