Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Devolo Home Control werkt nu ook met Google Home

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2018, 16:21 CategorieBediening

Devolo Home Control is een compleet smart home-systeem dat moet zorgen voor meer comfort, gemak, beveiliging en energiebesparing. Het systeem is te integreren met diverse smart home-oplossingen van andere fabrikanten, waaronder Philips Hue. Tot op heden werkte het systeem nog niet samen met Google Home. Tot nu toe dan, want via de Google Home-app is het vanaf nu mogelijk om het Devolo Home Control-systeem toe te voegen.

Bedien het complete smart home-systeem via stembediening

Dit betekent dat je jouw smart home nu ook kunt bedienen via stembediening. Allereerst heb je een Google Home- of Google Home Mini-speaker nodig. Via de Google Home-app ga je naar Smart Home Control en druk je op het plusje om het Devolo Home Control-systeem toe te voegen. Vanaf nu kun je de slimme stopcontacten, thermostaten, schakelaars, bewegingssensoren en alle andere smart home-componenten bedienen via je stem. Ook ingestelde scenario’s, regels en tijdcontroles kun je via stembediening regelen.

De ondersteuning vanuit Google Home geldt niet alleen voor de componenten van het Devolo Home Control zelf. Ook de apparaten van externe partijen die op het systeem zijn aangesloten kun je nu via stembediening regelen. Meer informatie over de ondersteuning voor Google Home vind je op de website van Devolo. Een Devolo Home Control Starter Kit is verkrijgbaar vanaf 219,90 euro. Er zijn geen maandelijkse abonnementskosten en alle updates zijn gratis. Lees ook onze review van het smart home-systeem van Devolo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.