Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Facebook lanceert slimme speakers niet voor oktober’

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2018, 9:56 CategorieBeeld en geluid

Zoals het er nu naar uitziet zal Facebook zijn slimme speaker niet voor oktober 2018 gaan lanceren. De productie van de benodigde onderdelen gaan deze zomer van start en zou nog op schema liggen. Het sociale netwerk heeft niet gereageerd op dit gerucht.

Slimme speaker van Facebook uitgesteld

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Facebook zijn slimme speaker niet voor oktober 2018 uit, schrijft Digitimes. Waarschijnlijk gaat het hier om de Amerikaanse releasedatum, over Europa is nog niets bekend. De productie van de onderdelen voor de speaker zou wel deze zomer van start gaan, zoals gepland stond. De speakers, die Fiona en Aloha worden genoemd zouden eigenlijk tijdens F8 gepresenteerd moeten worden, maar het idee leeft dat die presentatie is geannuleerd vanwege het privacyschandaal.

De Fiona zou beschikken over een scherm van 13-inch, terwijl Aloha zal beschikken over een 15″-display. Het zou ook nog eens moeten gaan om een ‘aanpasbaar scherm’, wat dat ook mogen inhouden. Dit zijn echter nog allemaal geruchten; andere geruchtenmakers claimen dat zowel de Fiona als de Aloha moeten beschikken over een 15″-scherm. Ook moeten ze worden geproduceerd door de Zuid-Koreaanse fabrikant LG. Verder zouden de slimme speakers beschikken over een stemassistent op basis van de Chatbot van Facebook.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.