Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Samsung Galaxy S9 Plus, Honeywell Lyric T6R draadloze thermostaat en de Sony KD-55XF9005 lcd-tv

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2018, 12:03 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Samsung Galaxy S9 Plus, de Honeywell Lyric T6R draadloze thermostaat en de nieuwe Sony KD-55XF9005 lcd-tv.

Achtergrond: de integratie van av-apparatuur met je smarthome

Je bent bezig met het bouwen van een thuisbioscoop. De speakers plaatsen komt wel in orde en je hebt al een receiver in het vizier. Maar heb je al gedacht over de volgende stap: integratie met smart home-toestellen? Wil je graag meer dingen automatiseren in je thuiscinema? In dit achtergrondartikel gaan we onderzoeken wat er mogelijk is qua av en de integratie daarvan met je smarthome.

Bowers & Wilkins DB-serie: subwoofer thuistest

In samenwerking met verschillende audiospeciaalzaken organiseert Bowers & Wilkins, dat in het afgelopen jaar de nieuwe modellen uit de DB-serie subwoofers op de markt bracht, de komende maanden een aantal evenementen om de toegevoegde waarde van een subwoofer in een stereo of home cinema opstelling toe te lichten. Rob Nijman sprak alvast met twee tevreden klanten, die hun ervaringen over respectievelijk een DB4S in stereo en een DB2D in Dolby Atmos (met elf(!) andere speakers) met HiFi.nl deelden. Je leest het in het artikel Bowers & Wilkins DB-serie: subwoofer thuistest.

Review: Sony KD-55XF9005 Ultra HD HDR lcd-tv

De XF90-reeks staat bovenaan in het gamma lcd-tv’s van Sony (als we de ZD9 even buiten beschouwing laten). Hij vervangt dus zowel de XE93/94 als de XE90 van 2017. De KD-55XF9005 is uitgerust met een Full Array Local Dimming achtergrondverlichting, en Sony’s X1 Extreme processor. Hoe presteert dit lcd topmodel? Onze specialist Eric heeft het voor je getest in de review van de Sony KD-55XF9005 Ultra HD HDR lcd-tv.

Review: Samsung Galaxy S9 Plus

De Samsung Galaxy S9 Plus is het nieuwe vlaggenschip van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Het model treedt in de voetsporen van het mooi ontworpen Galaxy S8-model en lijkt daardoor, op het eerste gezicht, weinig nieuws aan te kunnen bieden. Wesley neemt de smartphone goed onder de loep in deze uitgebreide review van de Samsung Galaxy S9 Plus.

Review: Honeywell Lyric T6R draadloze thermostaat

De Honeywell Lyric T6R is de draadloze variant van de Lyric T6-thermostaat, waarmee je in huis de verwarming kunt bedienen vanaf de bank — met een app op je smartphone of tablet. Wesley ging aan de slag met deze slimme thermostaat. Zijn bevindingen lees je in de review van de Honeywell Lyrics T6R.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.