Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google sluit niet uit een eigen slimme speaker met scherm te maken

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2018, 9:30 CategorieBeeld en geluid

Rishi Chandra, de man die bij Google verantwoordelijk is voor Home-producten, zegt in een interview dat Google niet uitsluit aan een slimme speaker met een scherm te werken. Maar Chandra wil ook niet bevestigen dat er daadwerkelijk zo’n Google-product aankomt.

Werkt Google aan een slimme speaker met display?

Maanden voordat de eerste smart displays (slimme speakers met een relatief groot scherm aan boord) werden aangekondigd tijdens CES 2018, kwamen er geruchten naar buiten dat Google zou werken aan zo’n soort product. Dit product zou de projectnaam Manhattan dragen en zou nog steeds in productie zijn. Variety had vorige week een interview met Rishi Chandra, de man die bij Google verantwoordelijk is voor Home-producten. Chandra heeft een klein beetje info losgelaten over de Manhattan.

Op de vraag of Google daadwerkelijk zo’n slimme speaker met beeldscherm zal gaan lanceren, geeft Chandra het antwoord dat Google “dit niet niet gaat doen”. Dat is dus een kleine bevestiging dat er in elk geval achter de schermen wordt gewerkt aan zo’n speaker. Volgens de geruchten krijgt dit product een scherm van 7-inch en zou het kleiner moeten zijn dan de huidige smart displays. Qua functionaliteit moet de speaker kunnen wat andere modellen ook kunnen, zoals video’s bekijken op YouTube en de Assistant om hulp vragen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.