Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Huishoudelijke apparaten LG ondersteunen Alexa en Google Assistant

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2018, 9:49 CategorieHuishoudelijke apparaten

LG is nu één van de fabrikanten van smarthomeproducten die zowel Amazon Alexa als Google Assistant ondersteunen met zijn huishoudelijke apparaten. Daardoor maakt het dus niet meer uit of je hebt geïnvesteerd in de stemassistent van Amazon of Google.

Huishoudelijke apparaten LG ondersteunen Alexa en Google Assistant

LG hoort voortaan in het lijstje van fabrikanten van smarthomeproducten, in dit geval huishoudelijke apparaten, thuis die zowel Amazon Alexa als de Google Assistant ondersteunen. Dat heeft de fabrikant bekendgemaakt in een persbericht. In dat bericht staat geschreven dat alle ThinQ-apparaten voor in huis beide stemassistenten ondersteunen. Dat betekent voor jou als gebruiker dat het niet meer uitmaakt of je nu wil investeren of hebt geïnvesteerd in Amazon Alexa of de Google Assistant: deze huishoudelijke apparaten luisteren wel.

Op moment van schrijven is dit niet het enige bedrijf dat beide stemassistenten ondersteunt, maar LG is ongetwijfeld wel de grootste fabrikant van dit moment die dat doet. Zeker op internationaal gebied gebeurt het nog maar weinig dat meerdere mogelijkheden worden aangeboden. Het is ontzettend goed voor de markt dat dit gebeurt, zodat gebruikers zelf de keuze hebben wat ze willen gebruiken en niet meteen afhankelijk zijn van een bepaald systeem of bepaalde assistent wanneer ze kiezen voor een specifieke fabrikant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.