Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Kweek zelf je groenten en fruit met de PlantHive Smart Garden

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2018, 13:06 CategorieAccessoires

Wanneer je in een grote stad woont is het moeilijk om zelf je groenten en fruit te kweken, tenzij je over een tuin of balkon beschikt. Daarnaast speelt gezond eten een steeds grotere rol in het leven van veel mensen, maar wat zit er eigenlijk allemaal in het eten wat we in de supermarkt kopen? Zelf kweken is dan de oplossing, zodat je geen groenten of fruit eet dat boordevol schadelijke stoffen zit, maar dat is natuurlijk lastig als je geen tuin of balkon hebt. PlantHive heeft hier een oplossing voor. Maak kennis met de PlantHive Smart Garden.

De PlantHive Smart Garden is speciaal ontworpen om groenten, fruit en kruiden te kweken vanuit je eigen huis. De nadruk ligt hierbij op duurzaamheid, zelfvoorziening en biologische voeding. In feite is dit apparaat een mini-kas met enkele slimme functies. De Smart Garden heeft een automatiseringssysteem voor klimaatbeheersing om de beste omstandigheden voor het groeien van je eigen groente, fruit of kruiden te creëren. Je kunt dus je eigen groente en fruit kweken zonder enige moeite of kennis. De slimme tuin kun je gemakkelijk aansturen vanaf de smartphone, tablet of computer met de bijbehorende app.

Het waterreservoir hoef je enkel om de drie weken te vullen en de slimme tuin doet de rest vanzelf. Het systeem is tevens uitgerust met een digitale (NIR) infraroodcamera. De beelden worden doorgestuurd naar een geavanceerd AI-model. Deze maakt een analyse en past het klimaat vervolgens aan voor een optimale groei.

Crowdfundingsactie op Indiegogo voor de PlantHive Smart Garden

PlantHive zoekt op dit moment mensen om het project te ondersteunen via een crowdfundingsactie. Via Indiegogo kunnen mensen het project ondersteunen. Vroege vogels kunnen voor 299 euro de slimme tuin voor in huis aanschaffen. Je ontvangt de PlantHive Smart Garden dan in februari 2019.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.