Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest-app geüpdatet met ondersteuning voor temperatuursensoren en meer

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2018, 9:34 CategorieSoftware en apps

Nest heeft in de afgelopen tijd een aantal nieuwe producten gelanceerd, waardoor het dus ook fijn is dat de software up-to-date blijft. Maar er is ook nog hardware waar we op wachten, zoals de temperatuursensor. Maar mogelijk duurt dat wachten nu niet meer zo lang.

Download de update voor de Nest-app

In de afgelopen maanden heeft Nest verschillende nieuwe producten gelanceerd, waardoor de app constant geüpdatet moet worden. Ondertussen wachten we nog op nieuwe hardware, zoals bijvoorbeeld de onlangs aangekondigde temperatuursensor. Dat wachten duurt nu mogelijk niet meer zo lang, aangezien de officiële app deze week is voorzien van ondersteuning van die sensor. Dat is niet alles, aangezien oudere producten niet worden vergeten in deze updateronde. Hello en Secure kunnen namelijk op nieuwe functies rekenen.

Zo kunnen Secure-gebruikers een alarm direct laten afgaan, wanneer ze maar willen. Guard kan ook geluid maken wanneer er een deur of raam opengaat. Ook is er een functie die ervoor zorgt dat het geluid juist voor een periode niet afgaat. Met de Nest Temperature Sensor is het overigens mogelijk de temperatuur in een specifieke kamer aan te passen, zonder dat heel het huis daarvoor verwarmd hoeft te worden. Wanneer dat product naar Nederland komt, is helaas nog niet bekend. Laten we hopen dat dit snel bekendgemaakt wordt.

  • Nest
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.