Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest Secure-alarmsysteem vanaf nu te bedienen met Google Assistant

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2018, 21:27 CategorieVeiligheid en beveiliging

Eind vorig jaar kwam Nest met het Secure-alarmsysteem. Dit huisbeveiligingssysteem moet het inbrekers moeilijker en bewoners gemakkelijker maken. Nest is onderdeel van Google en verschillende Nest Security-camera’s hebben al ondersteuning voor Google Assistant gekregen. Vanaf vandaag kun je ook het Nest Secure-alarmsysteem met Google Assistant bedienen dankzij een nieuwe update.

Het Nest Secure-alarmsysteem bestaat uit drie verschillende onderdelen voor de smart home. De Nest Guard is de basis van het beveiligingssysteem met het alarm, het toetsenblok en de bewegingssensor. Nest Detect is een bewegingssensor en Nest Tag is een handig apparaatje voor aan de sleutelhanger om het systeem aan of uit te zetten.

Vier commando’s via stembediening voor het Nest Secure-alarmsysteem

De toegevoegde ondersteuning voor Google Assistant laat je de de status van het beveiligingssysteem bekijken en maakt het mogelijk om te kiezen tussen verschillende modes. Ook kun je het alarmsysteem aanzetten. Wat niet kan is het alarmsysteem via stembediening uitzetten. Dat is uiteraard ook de beste oplossing, want anders kan iedereen het alarmsysteem via stembediening uitzetten. Je kunt de volgende commando’s geven volgens het bedrijf:

  • Hey Google, set Nest Secure to Home and Guarding.
  • Hey Google, set Nest Secure to Away and Guarding.
  • Hey Google, cancel security. (werkt alleen binnen een paar seconden na het activeren van het systeem en alleen als je dit met de stem hebt gedaan.
  • Hey Google, what’s the status of my security?

Let op dat als je een pincode hebt ingesteld om het alarm te activeren, dat het in dat geval niet mogelijk is om het alarm via stembediening aan te zetten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.