Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Prijs populaire Ring Video Doorbell gezakt naar 99 euro

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2018, 9:44 CategorieVeiligheid en beveiliging

Amazon en Ring kondigen aan dat de overname van het bedrijf is afgerond door Amazon. En om dat te vieren, heeft het nieuwe moederbedrijf ervoor gekozen de prijs van de slimme deurbel te verlagen. Voortaan kost de Ring Video Doorbell 99 euro.

Ring Video Doorbell in prijs verlaagd

Amazon en Ring kondigen vandaag aan dat Amazons overname van Ring is voltooid. Met de Ring Video Doorbell kunnen gebruikers de mensen die hun huizen benaderen of betreden, zien, horen en toespreken vanaf elke gewenste locatie. Om de samenwerking af te trappen, hebben Amazon en Ring de prijs van de populaire Ring Video Doorbell nu vastgesteld op 99 euro. Het doel van deze slimme deurbel is onder meer om buurtcriminaliteit te verlagen. Door de prijs nu te verlagen, hoopt Amazon dat meer mensen toegang krijgen tot de technologie.

De samenwerking tussen Amazon en Ring startte in 2016 via het Alexa Fund, de investeringsafdeling van Amazon, die bedrijven met technologische innovaties ondersteunt. De investering bood Ring een sterke basis en stelde het bedrijf in staat nieuwe Alexa-mogelijkheden te integreren. Ook kon Ring zo een nieuwe Alexa-functie ontwikkelen, die gebruikers in staat stelt spraakbesturing te gebruiken om camerafeeds te tonen op Echo Show en Fire TV. Binnenkort verschijnt er een review over de Ring Video Doorbell 2 op Smarthome Magazine.


€ 189,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 197,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Van lier
    15 april, 2018 om 1:56

    Je moet betalen voor de opnames van de deurbel te kijken kan je beter een goede deurbel kopen waar de opnames gratis zijn

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.