Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Prijs populaire Ring Video Doorbell gezakt naar 99 euro

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2018, 9:44 CategorieVeiligheid en beveiliging

Amazon en Ring kondigen aan dat de overname van het bedrijf is afgerond door Amazon. En om dat te vieren, heeft het nieuwe moederbedrijf ervoor gekozen de prijs van de slimme deurbel te verlagen. Voortaan kost de Ring Video Doorbell 99 euro.

Ring Video Doorbell in prijs verlaagd

Amazon en Ring kondigen vandaag aan dat Amazons overname van Ring is voltooid. Met de Ring Video Doorbell kunnen gebruikers de mensen die hun huizen benaderen of betreden, zien, horen en toespreken vanaf elke gewenste locatie. Om de samenwerking af te trappen, hebben Amazon en Ring de prijs van de populaire Ring Video Doorbell nu vastgesteld op 99 euro. Het doel van deze slimme deurbel is onder meer om buurtcriminaliteit te verlagen. Door de prijs nu te verlagen, hoopt Amazon dat meer mensen toegang krijgen tot de technologie.

De samenwerking tussen Amazon en Ring startte in 2016 via het Alexa Fund, de investeringsafdeling van Amazon, die bedrijven met technologische innovaties ondersteunt. De investering bood Ring een sterke basis en stelde het bedrijf in staat nieuwe Alexa-mogelijkheden te integreren. Ook kon Ring zo een nieuwe Alexa-functie ontwikkelen, die gebruikers in staat stelt spraakbesturing te gebruiken om camerafeeds te tonen op Echo Show en Fire TV. Binnenkort verschijnt er een review over de Ring Video Doorbell 2 op Smarthome Magazine.


€ 179,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 199,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Van lier
  15 april, 2018 om 1:56

  Je moet betalen voor de opnames van de deurbel te kijken kan je beter een goede deurbel kopen waar de opnames gratis zijn

  • G.Dijkhoff
   01 september, 2018 om 17:45

   In November 2017 kocht ik de Ring doorbel omdat ik in de rolstoel dan sávond kon zien wie er aan de deur stond en dan kon zeggen kom maar binnen via een danadeurslot. Als de bezoeker niet verwacht werd of geen toegang wilde geven hoefde ik de deur niet open te maken. Alles werkte perfect totdat in Febr.2018 de deurbel werd gestolen. Met foto’s en politierapport kreeg ik een nieuwe deurbel toegezonden vanuit Amerika. We dachten hem zo beveiligd te hebben door er rondom kit op aan te brengen maar helaas 29 Juli midden in de nacht werd hij weer gestolen. Gelukkig hadden we wel video van de dief, maar die zal wel nooit gevonden worden. Nu heb ik weer een nieuwe toegestuurd gekregen en zoek nu naar een manier om hem diefstal bestendig te maken. Misschien met beugels er om heen of zo. Wie kan me daar goed raad bij geven.Daar zou ik erg blij mee zijn. Voor mij was het een perfect middel om niet sávonds in het donker de deur open te maken. Groetjes G.Dijkhoff

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.