Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme slotenmaker Nuki gaat samenwerken met Airbnb

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2018, 12:32 CategorieVeiligheid en beveiliging

Eind vorig jaar maakten we kennis met de Nuki Smart Lock. Dit slimme deurslot maakt een sleutel overbodig. De eenvoudige bediening op afstand en de smarthome-integratie zorgde voor een mooi eindcijfer in de review van het slimme slot. Vandaag heeft Nuki een samenwerking aangekondigd met Airbnb.

Nuki Smart Lock kan gekoppeld worden aan het Airbnb-account

Airbnb ken je als universele reismaatschappij waar je gemakkelijk een privé-accommodatie kunt huren. Uitbaters die in het bezit zijn van een Nuki Smart Lock kunnen deze vanaf nu koppelen aan hun Airbnb-account. Hierdoor kunnen gasten het verblijf zonder sleutel betreden. Gasten kunnen een link ontvangen van de applicatie van Nuki. Deze moet vervolgens worden gedownload waarna de gasten via de smartphone de deur van hun verblijf kunnen ontgrendelen en vergrendelen. Zo hoeft er geen sleuteloverdracht meer plaats te vinden. Gasten kunnen in- en uitchecken wanneer ze maar willen.

Beschik jij als uitbater nog niet over het slimme slot van Nuki? Via de Airbnb Host Assist kun je het slimme slot tegen een gereduceerde prijs aanschaffen. De normale prijs is 229 euro voor het slimme slot. Inclusief de bijbehorende netwerkbrug kost de Nuki Smart Lock 299 euro. De Nuki Smart Lock kan op 90 procent van de in Nederland gebruikte sloten geplaatst worden en zorgt ervoor dat je het slot kunt openen via de bijbehorende app op de smartphone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.