Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

ADV: Maak je smarthome nog slimmer dankzij Geo-Services

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2018, 13:44 CategorieGesponsord

Stel je voor: terwijl jij na een lange werkdag je woonplaats inrijdt, wordt de thermostaat (of airco!) thuis automatisch ingeschakeld. Bovendien ontvang je op je telefoon een melding met de vraag of je wilt dat de lampen worden aangezet. Zodra je je voortuin inloopt wordt het beveiligingssysteem voor je uitgeschakeld en ontgrendeld het slimme slot automatisch. Het klinkt onwerkelijk, maar Alarm.com maakt het mogelijk dankzij Geo-Services.

De voordelen van een smarthome zijn bekend: via één centrale app kun je apparaten thuis eenvoudig controleren en besturen. Natuurlijk kan het voorkomen dat je vergeet om de deur op slot te doen of de lampen uit te zetten. Alarm.com heeft hier iets op bedacht. Om je huis nog slimmer te maken kun je zelf bepaalde regels instellen, gebaseerd op je locatie die wordt bepaald aan de hand van de gps-ontvanger in je smartphone.

Hoe werkt het?

Via je smartphone kun je Geo-Services activeren. Wil jij dat je beveiligingssysteem ingeschakeld wordt zodra iedereen de woning verlaten heeft? Of wil jij dat de lampen aangaan zodra jij je binnen een straal van 5 kilometer rondom je woning bevindt? Stel dan eenvoudig een melding in via de centrale app. Doordat de app regelmatig je locatie doorstuurt naar Alarm.com ontvang jij direct een pushbericht wanneer jij je in de ingestelde gebiedsbegrenzing bevindt. Wil jij processen automatiseren? Ook dat kun je eenvoudig instellen via de app.

Maximaal comfort

Jij bepaalt zelf welke apparaten worden aangesloten, welke mobiele apparaten toegang krijgen tot de app en wie er een melding ontvangt. Zijn er meerdere apparaten gekoppeld aan Geo-Services? Dan ontvang je een melding zodra het laatste apparaat de ingestelde gebiedsbegrenzing in- of uitgaat. Uiteraard zijn deze instellingen op ieder gewenst moment aan te passen. Je bespaart in de kosten terwijl je profiteert van maximaal comfort. Twee vliegen in één klap.

Dit artikel is tot stand gekomen in opdracht van ZoVeilig.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.