Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Devolo lanceert het nieuwe thuisnetwerk Multiroom WiFi Kit 550+

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2018, 12:45 CategorieThuisnetwerk

Vandaag lanceert devolo een nieuw wifinetwerk dat het mogelijk maakt om in heel je huis een snelle wifi-verbinding te hebben. Het gaat om een kit die het elektriciteitsnetwerk van je huis gebruikt om overal goede internettoegang te bieden. De Multiroom WiFi Kit 550+ is te combineren met de Powerline-adapters.

De Multiroom WiFi Kit 550+

Iedereen kent het probleem van wifi-netwerken wel: ze werken goed, tot je een paar meter van de router vandaan bent. Daarom zijn multiroom-netwerken zo handig, want ze maken – vaak middels repeaters – mogelijk om in heel je huis een stabiel netwerk te hebben. Daar speelt ook devolo op in met de Multiroom WiFi Kit 550+.

De kit bestaat uit drie adapters. De eerste daarvan zit in een stopcontact en werkt met de router. De andere twee adapters kan je eenvoudig in stopcontacten plaatsen in de ruimtes waar je snel wifi nodig hebt. Dankzij de ethernetpoorten die hierin geïntegreerd zijn, kan je verder indien gewenst ook apparatuur met een internetkabel aankoppelen.

De nieuwe wifi-set is vanaf vandaag in de winkel verkrijgbaar. Hij heeft een adviesprijs van 199,90 euro en is uit te breiden tot maximaal acht adapters. Op die manier kan je dus in heel je huis een stabiel netwerk bouwen, door simpelweg de adapters in je stopcontact te platsen.


€ 79,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 84,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 84,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.