Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FWD Weekly update: Huawei P20 Pro, Harman Kardon Omni 50 Plus en een veilig huis tijdens je vakantie met smarthome-producten

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2018, 12:02 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Huawei P20 Pro, de Harman Kardon Omni 50 Plus en een achtergrondartikel over een veilig huis tijdens je vakantie met smarthome-producten.

Review: Huawei P20 Pro

De Huawei P20 Pro is een smartphone die beschikt over een aantal dingen waar andere smartphones (van hetzelfde merk, maar ook van andere fabrikanten) nu niet over beschikken. Maar is dat reden genoeg om dit vlaggenschip, compleet met drie camera’s en een inkeping, in huis te halen? Wesley ging aan de slag met het nieuwe vlaggenschip van Huawei. Zijn bevindingen lees je in de review van de Huawei P20 Pro.

Review: Harman Kardon Omni 50 Plus

Voor het multiroom systeem dat Harman Kardon op poten heeft gezet, heeft het bedrijf een aantal speakers uitgebracht. De Harman Kardon Omni 50 Plus is het grootste model, op de soundbar na, dat tevens beschikt over een ingebouwde accu en dus ook de tuin in gedragen kan worden. De speaker heeft een adviesverkoopprijs van 549 euro. Is de speaker de hoge prijs waard? Je leest het in Wesley’s review van de Harman Kardon Omni 50 Plus.

Zo zorg je voor een veilig huis tijdens je vakantie

De zomervakantie komt er alweer bijna aan en een groot deel van de mensen geniet straks weer van een welverdiende vakantie in binnen- of buitenland. De zomer is ook de periode dat inbrekers op pad gaan. De huizen zijn leeg en een groot deel van het politiepersoneel is op vakantie. Hoe kun je nu met een gerust hart op vakantie gaan, wetende dat inbrekers bij jouw huis geen enkele kans hebben om in te breken en waardevolle spullen mee te nemen? In dit artikel geeft Tom de beste tips voor een veilig huis tijdens je vakantie dankzij het gebruik van smarthome-producten.

Review: Naim Uniti Star met ingebouwde cd-ripper

De Uniti-versterkerlijn van Naim is sowieso heel veelzijdig, maar de Star gaat nog een heel stap verder door een cd-speler aan het recept toe te voegen. Versterker, ripper en mediaserver in één machine – en dat op waar hifi-niveau. Wat kan een mens meer wensen? Jamie ging aan de slag met het deze alleskunner. Zijn bevindingen lees je in de review van de Naim Uniti Star.

Review: Sony HT-ZF9 soundbar met draadloze SA-Z9R speakers

Iedereen droomt van Dolby Atmos, maar niemand wil enorm veel speakers in zijn kamer. De oplossing is een Atmos-soundbar, maar die kosten nogal wat. En dan heb je de nieuwe lichting Sony-toestellen, die 3D-geluid beloven voor een lagere prijs. In deze review kijkt Jamie naar de Sony HT-ZF9, op zichzelf staand en in combinatie met twee draadloze achterluidsprekers. Je leest het in de review van de Sony HT-ZF9 soundbar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.