Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest Hello videodeurbel nu te koop in de Benelux

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2018, 11:51 CategorieVeiligheid en beveiliging

Nest Labs heeft bekendgemaakt dat de Nest Hello videodeurbel nu in de Benelux en de rest van Europa verkrijgbaar is. De videodeurbel maakt het mogelijk om, als mensen niet thuis zijn, een melding op de smartphone te krijgen als er iemand voor de deur staat. Via de functie Praten en luisteren in HD kun je vervolgens een gesprek voeren met de bezoeker.

Is het niet mogelijk om de deur open te doen en ben je te druk om eigenlijk antwoord te geven? Dan kun je de bezoeker te woord staan via vooraf opgenomen antwoorden. Deze kun je via de app gemakkelijk versturen. Het geluid is tevens uit te zetten, zodat je enkel meldingen op de smartphone krijgt. Via een abonnement op Nest Aware kun je persoonsmeldingen ontvangen, zodat je weet wie er voor de deur staat.

Nest Hello heeft gezichtsveld van 160 graden

De Nest Hello combineert de eigenschappen van een deurbel met de technologie van de Nest Cam. De videodeurbel heft een beeldsensor van 2k met een beeldverhouding van 4:3. Het gezichtsveld is 160 graden, waardoor je de persoon bij de voordeur van top tot teen kunt zien. Via Praten en luisteren in HD kun je direct communiceren met je bezoeker via de smartphone, waar je je zelf ook bevindt. Antwoorden kan ook via vooraf opgenomen berichten.

De Nest Hello videodeurbel is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een bedrag van 279 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Nest.


€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 249,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 249,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Rob
  14 juni, 2018 om 0:04

  Ik vraag me af hoe snel (voordat de beller vertrokken is) je beeld hebt op je smartphone.

  • Martijn Chel
   14 juni, 2018 om 14:22

   Als ik naar de Ring kijk; enkele seconden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.