Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netgear Arlo Outdoor Smart Home Security Light eind mei te koop

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2018, 9:19 CategorieVerlichting

Fabrikant Netgear heeft laten weten dat de Netgear Arlo Outdoor Smart Home Security Light vanaf eind mei te koop is. De buitenverlichting is bestand tegen allerlei weersomstandigheden en kan, net als andere producten van de fabrikant, draadloos worden gebruikt.

Netgear Arlo Outdoor Smart Home Security Light eind mei te koop

Nadat Netgear eind vorig jaar de Netgear Arlo Outdoor Smart Home Security Light aankondigde, heeft het bedrijf vandaag eindelijk bekendgemaakt wanneer we de beveiligingslamp kunnen kopen. Het product is vanaf 25 mei te koop bij Amazon, in verschillende pakketten. Eén lamp kost je 149 dollar (126 euro), twee lampen kosten 249 dollar (210 euro) en drie stuks gaan voor 349 dollar weg (295 euro). De lamp is te combineren met andere Arlo-producten, zoals het onlangs aangekondigde zonnepaneel van tachtig dollar.

Net zoals de andere buitenproducten van Arlo is dit apparaat ook bestand tegen allerlei weersomstandigheden en draadloos te gebruiken, dankzij een oplaadbare batterij. De verlichting wordt voorzien van een bewegingssensor, die de camera van dezelfde fabrikant kan activeren. Die gevoeligheid van die sensor is overigens aan te passen. Ook kun je de warmte van de lamp aanpassen of hem laten knipperen. Dat laatste is bijvoorbeeld handig voor wanneer er wordt ingebroken. Ook is er ondersteuning voor IFTTT en Amazon Alexa.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.