Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips Hue krijgt deze maand een vernieuwde applicatie (update)

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2018, 11:54 CategorieSoftware en apps

Philips zal later deze maand een vernieuwde applicatie lanceren voor Android en iOS. De basis van de app zal niet veranderen, maar de indeling zal wel gemoderniseerd worden. Wanneer we de update precies kunnen downloaden, is nog niet bekendgemaakt.

Update voor de Philips Hue-app

Update 29-05: De app-update wordt nu uitgerold naar alle gebruikers.

Later deze maand zal Philips een update uitbrengen voor de bestaande Philips Hue-applicatie. De basis van de app blijft hetzelfde, maar de indeling en vormgeving zal wel gemoderniseerd worden. Bovendien moet je de app voortaan ook sneller kunnen gebruiken. The Verge heeft een bèta-versie van de app in handen en meldt dat de Android-app nu is voorzien van tabbladen (net zoals de iOS-versie). Ook zijn er kleinere aanpassingen, zoals ronde hoeken en compactere bediening. De knoppen zullen ongeveer nog gewoon op dezelfde plek staan.

Met de nieuwe versie van de Hue-app is het mogelijk om per lamp de kleur te wijzigen middels een speciaal kleurenwiel. Daarnaast kun je een foto gebruiken om de kleuren te kiezen, is het eenvoudiger om de laatst gebruikte weer te activeren, kun je favoriete kleuren instellen en heb je de keuze uit meer scenes.

De nieuwe app is beschikbaar voor de gebruikers met Android en iOS.

De app blijft Philips Hue heten, ondanks dat het bedrijf dat de app uitbrengt nu Signify heet. Voorheen was dat Philips Lightning, de naamswijziging is vorige week doorgevoerd.

Lees hier onze recensie van Philips Hue 2.0.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.