Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips Hue krijgt deze maand een vernieuwde applicatie

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2018, 16:21 CategorieSoftware en apps

Philips zal later deze maand een vernieuwde applicatie lanceren voor Android en iOS. De basis van de app zal niet veranderen, maar de indeling zal wel gemoderniseerd worden. Wanneer we de update precies kunnen downloaden, is nog niet bekendgemaakt.

Update voor de Philips Hue-app

Later deze maand zal Philips een update uitbrengen voor de bestaande Philips Hue-applicatie. De basis van de app blijft hetzelfde, maar de indeling zal wel gemoderniseerd worden. Bovendien moet je de app voortaan ook sneller kunnen gebruiken. The Verge heeft een bèta-versie van de app in handen en meldt dat de Android-app nu is voorzien van tabbladen (net zoals de iOS-versie). Ook zijn er kleinere aanpassingen, zoals ronde hoeken en compactere bediening. De knoppen zullen ongeveer nog gewoon op dezelfde plek staan.

Het doel van Philips is om de app gestroomlijnd te maken, en de vraag is nu of dat het bedrijf is gelukt. The Verge concludeert nu nog van niet, maar dat kunnen we dus zelf ervaren voor het einde van de maand. Desondanks moet de update voor Philips Hue-applicatie wel als een verbetering aanvoelen. Helaas heeft Philips nog niet laten weten wanneer de update precies wordt uitgebracht, dus moeten we nog wachten op die datum. De update moet wel gelijktijdig worden uitgebracht, voor de gebruikers met Android en natuurlijk iOS.

Bekijk ook  Philips lanceert slimme deurbel WelcomeEye Connect

Lees hier onze recensie van Philips Hue 2.0.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.