Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Ring-deurbel trekt toegang niet meteen terug na aanpassing wachtwoord

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2018, 9:34 CategorieVeiligheid en beveiliging

De slimme deurbel Ring trekt de toegang tot de applicatie niet meteen terug wanneer de hoofdgebruiker het wachtwoord verandert. Dat betekent dat mensen, zonder het nieuwe wachtwoord, nog steeds toegang hebben tot de beelden die het apparaat opneemt.

Ring trekt toegang niet meteen terug na wachtwoordaanpassing

De slimme deurbel Ring, nu onderdeel van Amazon, trekt de toegang tot de applicatie van het apparaat niet terug wanneer de hoofdgebruiker het wachtwoord heeft aangepast. Tot en met januari konden gebruikers ook zonder het nieuwe wachtwoord gewoon nog steeds zien wie er voor de deur stond, terwijl je dat nou juist net probeerde te voorkomen door het wachtwoord aan te passen. Het bedrijf heeft dit in januari aangepast, maar dan nog kan het enkele uren duren voordat de verandering bij iedereen is doorgevoerd.

Hoewel de Ring-deurbel niet filmt wat er binnenshuis gebeurt, filmt die wel wat er buiten gebeurt — en kun je goed zien wanneer iemand thuiskomt en weggaat. Het zou beter zijn wanneer iemand uit de app wordt gegooid op het moment dat het wachtwoord wordt veranderd, maar de CEO, Jamie Siminoff, claimt dat dit de app erg traag zou maken op het moment dat dergelijke veiligheidsmaatregelen getroffen zouden worden. Helaas kun je er zelf niets aan doen het proces, na de wachtwoordaanpassing, te veranderen.

Nog steeds benieuwd naar de onlangs uitgekomen nieuwe versie van de Ring-deurbel, check onze recensie dan hier.


€ 179,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 187,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.