Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

ADV: Het grote voordeel van de video deurbel (Skybell): comfort gecombineerd met veiligheid

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2018, 10:30 CategorieGesponsord

De video deurbel maakt het mogelijk om overal ter wereld te zien wie er voor je voordeur staat. Enige vereiste is een goede internetverbinding. Met één simpele klik op je smartphone kun je bovendien communiceren met je gast. Er zijn diverse slimme deurbellen op de markt, met een grote variatie in prijs en kwaliteit. De voordelen van de Skybell zorgen er echter voor dat deze slimme deurbel razendsnel aan populariteit wint.

Voordelen Video deurbel

In tegenstelling tot andere slimme deurbellen, is de Skybell voorzien van een groothoeklens en beeld in uitstekende HD-kwaliteit. Belt er iemand aan? Dan ontvang je direct een push-bericht op je telefoon en kun je indien gewenst communiceren met je gast. Extra voordeel: deze video deurbel is dankzij de bewegingsdetectie uitermate geschikt om een inbraak te voorkomen. Zodra er iemand voor je voordeur staat maakt de video deurbel automatisch een afbeelding. Bovendien kun je het systeem koppelen aan een beveiligingssysteem.

Aanvullende opties

De slimme deurbel is uit te breiden met andere vormen van huisautomatisering. Een veel gekozen optie is het slimme slot: ontdek via de slimme deurbel wie er voor je deur staat en gebruik het slimme slot om je gast – bijvoorbeeld de postbezorger – binnen te laten. Via de video deurbel kun je live meekijken. Geen tijd voor? De Skybell slaat de beelden op, zodat je deze later via je smartphone of tablet terug kunt kijken.

Bediening via één centrale app

De hoeveelheid verschillende apps zorgt ervoor dat consumenten nog weinig voelen voor een combinatie van de verschillende mogelijkheden op het gebied van huisautomatisering. Zo Veilig, aanbieder van beveiligingsoplossingen i.c.m. huisautomatisering, heeft hier een oplossing voor: alles wordt geregeld via één centrale en beveiligde app. Kortom: comfort en veiligheid zonder veel gedoe. Wel Zo Veilig.

Dit artikel is tot stand gekomen in opdracht van Zo Veilig.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.