Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

ADV: Zo Veilig: de beste geïntegreerde beveiliging voor je smarthome op een centraal platform

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2018, 10:57 CategorieGesponsord

Slimme apparaten zijn niet meer weg te denken. Zo Veilig heeft deze gecombineerd in een beveiligingssysteem, te bedienen vanaf één centrale app. In dit artikel leest u alles wat u moet weten over deze smarthome beveiligingssystemen.

Wat doet Zo Veilig?

Zo Veilig beveiligt particulieren en klein MKB, heeft een landelijke dekking en is uniek in de markt qua mogelijkheden en service. Huisautomatisering en beveiliging van uw woning op één centraal platform, dat biedt Zo Veilig. Opgezet op maat van uw behoefte, om zorgeloos gebruik te kunnen maken van de voordelen die de technologie van vandaag biedt. Hierbij gaat het dan niet alleen om beveiliging tegen inbraak of brand, maar het systeem kan tevens gecombineerd worden met huisautomatisering voor een comfortabel leven. Juist deze totale combinatie maakt van uw huis een veel veiligere plek dan het nu al is.

Dankzij een zeer gebruiksvriendelijke app kunt u via de smartphone of tablet instellen en bijhouden wat voor u als gebruiker belangrijk is. Of het alarm nou wel of niet geactiveerd is, u ontvangt -indien gewenst- ten allen tijde meldingen over opvallende activiteiten rond uw huis. Overal en altijd kunt u uw systeem aan- en uitzetten/bekijken. Heeft u toch liever een traditioneel beveiligingssysteem? Het beveiligingssysteem is tevens te bedienen via een codebedieningspaneel. Zo kan bijvoorbeeld de huishoudelijke hulp makkelijk binnen komen met een eigen unieke code.

Hoe het werkt

Zo Veilig geeft een beveiligingsadvies op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Het systeem wordt vakkundig geïnstalleerd door ervaren monteurs, maar hier houdt de service van Zo Veilig niet op. Zij helpen u met het instellen van het platform en sturen u korte demofilmpjes. U kunt op deze manier zelf instellen wat voor u als gebruiker belangrijk is.

Er worden onder meer magneetcontacten, bewegingssensoren en rookmelders geplaatst, maar eventueel ook camera’s. De combinatie daarvan maakt dat u precies kan zien wie zich in uw huis bevindt als een alarm afgaat. Als er wordt ingebroken in huis, produceert een sirene geluid van maar liefst 127 dB. Dat geluid is harder dan wat u hoort wanneer u bijvoorbeeld direct voor de luidsprekers van een rockconcert staat. Kortom: genoeg om de meeste inbrekers af te schrikken.

De bewegingssensor of camera’s die Zo Veilig in huis geïnstalleerd heeft, maken beelden van de indringers. Die worden doorgezet naar uw smartphone, maar ook naar de meldkamer. Zo weet iedereen die het moet weten direct dat uw alarm is afgegaan en of het nodig is om snel langs te komen.

Naast de inbraakbeveiliging, wordt er ook brandpreventie door Zo Veilig geplaatst. Het gaat dan om rookmelders, die u meteen op de hoogte stellen als er rook of hitte gedetecteerd wordt.

Extra componenten zoals bijvoorbeeld de slimme stopcontacten, kunt u met behulp van de app ook uw hele smarthome van een afstand bedienen (waar u ook bent).

Zo kunt u bijvoorbeeld lampen standaard inschakelen, ook als u ’s avonds zelf niet thuis bent. Of deze automatisch aan laten gaan, als de zon onder is. Zo krijgen buitenstaanders de indruk dat er iemand thuis is en wordt de kans op een inbraak nog kleiner.

Mocht u dat willen, kunt u ook instellen dat de app u ervan op de hoogte stelt wanneer de deur open en dicht gaat. Ook wanneer het beveiligingssysteem niet geactiveerd is.

Samenwerking met Securitas

Zo Veilig is preferred partner van Securitas. Dat betekent dat de beveiligingssystemen van Zo Veilig aangesloten zijn op de grootste meldkamer van Nederland.  Securitas monitort 24/7 uw beveiligingssysteem en verzekert daadwerkelijke opvolging bij elk alarmsignaal. U kunt uw bezittingen met een gerust hart achterlaten.

Je huis overal bedienen

Zo Veilig onderscheidt zich door niet alleen beveiliging en brandpreventie aan te bieden, maar ook uw huis slimmer en comfortabeler te maken. Bent u vergeten uw beveiligingssysteem te activeren, of de lampen uit te doen…geen probleem! U kunt uw beveiligingssysteem bedienen op afstand middels de app.

Ook zijn er verschillende componenten toe te voegen aan het beveiligingssysteem. Denk aan een videodeurbel waarmee je precies kan zien wie zich voor uw deur bevindt. Het is mogelijk de videodeurbel (met spreek, luisterverbinding) te koppelen aan het slimme slot, daarmee kunt u zelf bepalen wie er wanneer binnenlaat.

Wat zeggen gebruikers?

Op de site TrustPilot, waar gebruikers van verschillende diensten recensies kunnen plaatsen, scoort Zo Veilig hoog: gemiddeld krijgen de producten en diensten een 8,5. Hieronder een kleine greep uit de verschillende recensies:

Zeegers op 18 april 2018 [5 sterren]

“Zij doen wat ze beloven. Heb nu voor de tweede maal tot volle tevredenheid een alarmsysteem incl. meldkamer abonnement afgenomen. Sterk punt is de toegankelijkheid van de helpdesk en het nakomen van afspraken en toezeggingen. Vooral de wijze van communicatie (via mail, telefoon, sms) rond de gemaakte serviceafspraak is goed te noemen.”

J.H. Kok op 13 maart 2018 [5 sterren]

“Ik heb hier gisteren al over gebeld, dat ik zeer tevreden was over de behandeling en een pluim voor de monteur. Wij zijn in de tachtig en slapen nu weer rustig, want er wordt hier veel in gebroken. Wij hebben alleen maar AOW maar zijn zeer dankbaar dat U ons zo snel heeft geholpen.”

Mario Diesfeldt op 21 februari 2018 [5 sterren]

“Zeer tevreden over het contact, de uitleg aan huis en vervolgens de installatie. Ook als er iets aan de hand is word er snel contact gezocht. Voorbeeld: laatst stoom van de badkamer bij de rookmelder (dom van ons) maar binnen 30 seconden werd ik gebeld met de vraag of alles goed was en of er actie ondernomen moest worden. Kortom zeer tevreden.”

Wat het kost

Er zijn drie verschillende pakketten beschikbaar, die je modulair kan opbouwen en uitbreiden naar uw specifieke wens. Ook kunt u zelf de duur van uw abonnement bepalen!

De pakketten zijn beschikbaar vanaf €14,95 per maand en eenmalig aanschafkosten van €299,- incl. installatie.

Bel voor advies 088- 122 11 11

www.zoveilig.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in opdracht van Zo Veilig.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.