Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Archos onthult slimme assistent Mate met display

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2018, 12:44 CategorieBediening

Vandaag heeft Archos de Mate gepresenteerd. De Archos Mate wordt in de markt gezet als AI-apparaat met Amazon Alexa en beschikt over een display.

De Archos Mate is straks verkrijgbaar met een 5″- en een 7″-scherm en werkt met Amazon Alexa. De slimme thuisassistent moet volgens Archos de onmisbare vriend worden voor alledaagse zaken in huis en kan gebruikt worden als afsprakenkalender, voor de weersverwachtingen, kookrecepten, bestellingen en boodschappenlijstjes. Ook komt de Mate met timers en alarmen en kun je via Alexa vragen stellen over nieuws en andere informatie opvragen.

Via het display kun je videogesprekken voeren met vrienden en familie, terwijl het apparaat ook faciliteiten in huis kan bedienen zoals verlichting, beveiligingscamera’s, verwarming en bijvoorbeeld airconditioningsystemen. Tot slot is de Archos Mate ook geschikt voor entertainment als video’s, muziek, foto’s en games.

Specificaties Archos Mate

Qua specificaties beschikt het apparaat over een omnidirectioneel HiFi geluidssysteem, een quad-core processor, bluetooth en wifi. Er is een camera van vijf megapixel aanwezig, twee microfoons, speakers en een batterij met een capaciteit van 1500 mAh in de versie van 5-inch. De grotere 7-inch heeft een batterijcapaciteit van 3000 mAh.

Prijs en beschikbaarheid

De Archos Mate zal in oktober beschikbaar worden gesteld met een vanafprijs van 99 euro. Eerder dit jaar kwam het bedrijf met de aankondiging van de slimme thuisassistent Archos Hello.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.