Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google Home kan nu meerdere commando’s tegelijk verwerken

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2018, 18:19 CategorieBediening

De functie was al aangekondigd tijdens de Google IO 2018, maar rolt vanaf nu uit in de Verenigde Staten: de Multiple Actions-functie. Deze functie zorgt ervoor dat je commando’s kunt opstapelen, zodat je niet voor iedere afzonderlijke actie ‘Ok Google’ of ‘Hey Google’ of een afzonderlijke vraag hoeft te stellen.

Tijdens de Google IO 2018 was het al aangekondigd dat Google Assistant steeds slimmer zou worden. Google wil dat gebruikers betere conversaties kunnen gaan voeren met de slimme assistent. De Multiple Actions-functie wordt vanaf vandaag uitgerold, eerst naar gebruikers in de Verenigde Staten en enkel in de taal US – English.

Meerdere vragen tegelijk stellen aan je slimme speaker met Assistant

Het is vanaf nu dus mogelijk om meerdere vragen tegelijk te stellen. In plaats van ‘OK Google, what’s the weather in New York and what’s the weather in Paris’, kun je nu gewoon ‘Ok Google, what’s the weather in New York and Paris’ vragen. De Multiple Actions-functie zorgt ervoor dat de slimme assistent nu tot drie vragen tegelijk kan verwerken.

Gebruikers van een slimme speaker als de Google Home of Google Home Mini kunnen ook verschillende vragen tegelijk stellen. Het onderwerp hoeft dus niet perse hetzelfde te zijn. Vragen naar het weer, een bepaalde afspraak in de agenda en het starten van muziek kan nu direct achter elkaar. De functie wordt binnenkort ook naar andere landen en in andere talen uitgerold.


€ 84,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 84,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 88,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.