Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest introduceert goedkoper abonnement voor 5 euro per maand

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2018, 10:03 CategorieVeiligheid en beveiliging

Wie een Nest-camera heeft weet waarschijnlijk wel dat je zonder abonnement niet het maximale uit je product haalt. De Nest-abonnementen waren nogal aan de prijzige kant, vergeleken met de concurrentie, maar gelukkig komt daar nu verandering in.

De abonnementen die Nest biedt worden niet goedkoper, maar er wordt wel een goedkoper abonnement geïntroduceerd. Je kunt nu voor 5 euro in de maand alle functies ontgrendelen en video’s in de cloud laten opslaan.

Het Nest Aware-abonnement maakt het mogelijk om slimmere camera-meldingen te krijgen en 24 uur per dag, 7 dagen in de week video-opnames te maken en te bekijken via de videogeschiedenis. Het was mogelijk om voor 10 euro een abonnement voor tien dagen en voor 30 euro een abonnement voor dertig dagen af te sluiten. Daar is een nieuw abonnement bijgekomen. Voor 5 euro kun je nu een abonnement afsluiten voor vijf dagen. Dit kortdurende abonnement is bijvoorbeeld handig als je een korte vakantie hebt geboekt of een paar dagen voor werk weg moet.

De mogelijkheden voor alle abonnementen zijn hetzelfde. Voor 5 euro in de maand krijg je dus 5 dagen videogeschiedenis, dag en nacht opnamen, intelligente meldingen, clips en time-lapses, en tot slot kun je activiteitenzones aanmaken in het beeld.

Meer over alle mogelijkheden lees je in onze Nest Cam IQ review.

 • Delen:

Reacties

 1. Tommy
  26 juni, 2018 om 12:52
  • Martijn Chel
   27 juni, 2018 om 9:40

   Klopt, maar nu pas officieel en los gecommuniceerd.

   • Kaas
    12 maart, 2019 om 17:24

    Jammer dat je alleen met creditkaart kunt betalen komt er nog een systeem bij bv. Pay Pal of zo

 2. Mehmet
  05 augustus, 2018 om 19:49

  Vind een top product maar, grootste nadeel is dat je alleen via credicard kan betalen!

 3. Ger v lieshout
  07 juli, 2019 om 12:57

  Klopt ben al lang bezig maar inderdaad je kan alleen maar een Nest Awere abonnement nemen als je een creditkaart hebt nou die heb ik dus niet en ik ga er niet een aanschaffen voor dit alleen . Jammer 😭😭😭😭

  • Tommy
   07 juli, 2019 om 13:57

   Dat hoeft niet hoor, je kunt dit ook gewoon voor elkaar krijgen met een prepaid credit card. Deze kun je aanschaffen bij je lokale GWK of online. Dit werkt in principe hetzelfde zoals we vroeger iedere keer prepaid beltegoed kochten om weer te kunnen bellen of smsen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.