Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Overal wifi met de waterdichte devolo WiFi Outdoor

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2018, 14:54 CategorieThuisnetwerk

De vakantieperiode is bijna aangebroken. Samen met de zomerse temperaturen kunnen we straks weer hele dagen in de tuin doorbrengen. Het WK voetbal is nog altijd bezig en straks begint ook de Tour de France. Wat is er nou leuker dan beide sportevenementen in je eigen tuin te volgen? De wifi-verbinding kan in sommige gevallen echter roet in het eten gooien, helemaal achterin de tuin, waardoor het internet erg traag wordt en het streamen niet meer soepel verloopt. Devolo is met dit principe aan de slag gegaan en komt met de devolo WiFi Outdoor.

De devolo WiFi Outdoor-adapter creëert een nieuwe wifi-hotspot, waar je maar wilt. Dit model is zeer geschikt voor gebruik buitenshuis, doordat het bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Dankzij IP65 is de adapter bestand tegen stof en water en zou het in theorie zelfs de meest zware zomerse stortbuien moeten kunnen trotseren.

Makkelijk te installeren en vanaf nu verkrijgbaar

De devolo WiFi Outdoor zorgt ervoor dat je overal in de tuin goed internet tot je beschikking hebt. Zo hoef je deze zomer geen sportevenement meer te missen. Volgens devolo is dit model zeer gemakkelijk te installeren. Gebruik de devolo DLAN-adapter en gebruik het elektriciteitsnetwerk als datakabel om ieder stopcontact in een wifi-hotspot te veranderen.

De devolo Wifi Outdoor-adapter is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en online. De adviesprijs bedraagt 169.99 euro. Kijk voor meer informatie op de website van devolo.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.