Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips Hue buitenverlichting (spots en lampen) nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2018, 11:49 CategorieVerlichting

Philips, of eigenlijk sinds kort Signify, is begonnen met de verkoop van een nieuwe serie Hue-verlichting. De nieuwe serie is speciaal ontwikkeld voor de tuin en bestaat onder meer uit spots, lantaarns en armaturen. De nieuwe Hue buitenverlichting is inmiddels te koop bij diverse winkels.

Hue buitenverlichting

Nu is het natuurlijk zo dat je de huidige indoor lampen kunt gebruiken in de tuin, met de juiste bescherming, maar deze nieuwe serie is geheel bestand tegen allerlei weersomstandigheden en komt met een design dat speciaal voor buiten ontwikkeld is. Er zijn modellen die alleen wit of wit en kleuren kunnen weergeven, zodat je specifieke elementen van je tuin kunt uitlichten of voor een mooie of kleurrijke sfeer kunt zorgen.

Zo kun je gaan voor het Lily-basispakket voor een prijs van 299,99 euro. Dit pakket bevat drie Philips Hue wit- en kleurenspots inclusief alle accessoires die je nodig hebt om te starten. Deze spotjes kun je gebruiken om specifieke delen van de tuin te verlichten. Ook beschikbaar is de Philips Calla voor 139,99 euro voor het basismodel. De Calla is een zuilmodel en is ideaal te gebruiken om paden te verlichten. Tenslotte heeft Philips drie wandlantaarns gepresenteerd in de White-serie, namelijk de Lucca, Tuar en Turaco. Prijzen voor de wandlantaarns starten vanaf 69,99 euro.

De nieuwe lampen zijn uiteraard te bedienen middels de app. Hiermee kun je kiezen uit één van de zestien miljoen beschikbare kleuren en mag je erop rekenen dat de lampen verder net zo werken en in te stellen zijn als de lampen die je nu al mogelijk binnenshuis gebruikt. De lampen hebben kleurtemperaturen van 2200 tot 6500 Kelvin.


€ 259,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 115,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 121,01

Binnen 5 werkdagen

Bekijk

€ 122,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 122,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 84,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 84,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 89,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 59,49

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 60,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.