Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

QelviQ Smart Wine Cooler is ’s werelds eerste slimme wijnkoeler

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2018, 17:36 CategorieAccessoires

Wijn smaakt het lekkerst wanneer deze op de juiste temperatuur wordt geserveerd. Dit creëert echter vaak problemen. Witte wijn, champagne en rosé worden vaak te koud geserveerd, terwijl rode wijn vaak veel te warm wordt geserveerd. De echte wijnliefhebber zal ervan gruwelen als de wijn niet op de juiste temperatuur wordt geserveerd, maar hier is mogelijk in de nabije toekomst een oplossing voor. Maak kennis met de QelviQ Smart Wine Cooler.

Database van 350.000 wijnsoorten

De QelviQ Smart Wine Cooler biedt ruimte aan één fles wijn en heeft een 120 watt motor die snel kan afkoelen. Eenmaal op de juiste temperatuur zou het apparaat nauwelijks nog geluid maken. Zo kun je de QelviQ Smart Wine Cooler gewoon op tafel laten staan. Wat is er dan slim aan dit model? Ten eerste kun je de wijnkoeler via de app besturen. Via de QelviQ Temperature App heb je daarnaast toegang tot een database van meer dan 350.000 wijnsoorten van 80.000 wijnmakers. Zo kun je direct voor iedere wijnsoort de ideale temperatuur instellen.

De QelviQ Smart Wine Cooler is op dit moment nog verkrijgbaar. Op 10 juli zal er een crowdfundingsactie gestart worden op IndieGogo. Vroege vogels krijgen een extra korting van 50 dollar. Op de website van QelviQ staat een prijs van 125 dollar aangegeven als speciale lanceringsprijs.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.