Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

IRobot presenteert de nieuwe Roomba 600-serie (Roomba 671, 675 en 676)

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2018, 12:14 CategorieHuishoudelijke apparaten

iRobot, waar het merk Roomba onder valt, presenteert nieuwe 600-serie (Roomba 671, 675 en 676). De robotstofzuigers maken het huis schoon zonder dat gebruikers daar zelf moeite voor hoeven te doen en zijn volledig connected voor smarthome-integratie.

Roomba 671, 675 en 676 aangekondigd

De Roomba 671, 675 en 676 zijn compatibel met Amazon Alexa en Google Home. Via spraakbesturing kunnen gebruikers de stofzuigers starten, pauzeren en docken. Met de vernieuwde iRobot Home-app kan de stofzuiger overal aangezet en ingepland worden voor nieuwe schoonmaaksessies. Ook toont de app waar de Roomba reinigt en geeft inzicht in de vuilste vloerdelen en schoonmaakprestaties. Wanneer taken zijn gestart en afgerond, stuurt de iRobot Home-app automatisch een berichtje met een rapportage naar de gebruiker.

De robotstofzuigers hebben slimme sensoren die de robot automatisch door de woning sturen. Ook onthoudt de Roomba waar hij zich bevindt en laadt hij zichzelf indien nodig tussendoor op. De 600-serie moeiteloos onder een tafel met stoelen stofzuigen zonder dat ze komen vast te zitten. Het apparaat maakt zestig beslissingen per seconde, terwijl het onder meubels en rondom spullen navigeert. Allemaal middels simpele bediening op een smartphone, via een spraakcommando of de ‘clean’-knop op de stofzuiger zelf.

Door de Dirt Detect-technologie herkent en focust de robot bovendien automatisch op die delen van het huis, waar vaak veel vuil voorkomt. Bijvoorbeeld in de gang, de woonkamer en de keuken. Verder herkennen de nieuwe Roomba-stofzuigers de verschillende vloeroppervlakten en passen ze daar hun hoogte op aan. ​Daarnaast vermijden de robotstofzuigers door de Cliff Detect-sensoren trappen en andere punten waar de stofzuiger van af zou kunnen vallen. Zo weet je zeker dat je stofzuiger heel blijft tijdens de schoonmaaksessies.

Het driestapsreinigingssysteem met zijborstel voor reiniging in alle hoeken is speciaal ontworpen voor het losmaken, oppakken en opzuigen van stof en vuil van alle vloertypen. En doordat de twee grote borstels – een om vuil mee los te maken en een om het op te vegen – samenwerken, verwijderen ze snel en grondig het vuil, stof, haren en andere rommel van vloeren, is de belofte van de fabrikant. De nieuwe Roomba 600-serie is vanaf 20 juni verkrijgbaar via de bekende retailers, voor een adviesprijs van 349 euro.


€ 274,99

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 284,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.