Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sonos en Ikea geven voorproefje van slimme speakerlijn Symfonisk

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2018, 9:57 CategorieBeeld en geluid

Sonos en Ikea hebben een voorproefje gegeven van de aankomende slimme speakerlijn die Symfonisk wordt genoemd. Aangezien het hier nog om prototypes gaat, kun je erop rekenen dat het uiteindelijke design er anders uit kan komen te zien.

Sonos en Ikea presenteren prototype van Symfonisk

De samenwerking tussen Ikea en Sonos, die in december werd aangekondigd, werpt nu z’n eerste vruchten af in de vorm van slimme speakers. De niet-werkende prototypes zijn deze week laten zijn tijdens Ikea’s Democratic Design Days-evenement in Zweden en laten zien wat we van de aankomende Symfonisk-speakerlijn mogen verwachten. Aangezien het hier nog om prototypes gaat, kun je ervan uitgaan dat het uiteindelijke design zal worden aangepast. Gelukkig is er inmiddels ook al nieuws bevestigd door Ikea.

De Symfonisk-lijn zal namelijk kunnen communiceren met de bestaande wifi-speakers van Sonos, evenals de Home Smart-lijn binnen de Trådfris-serie vol slimme apparaten, zoals lichtschakelaars en lampen. Verder kunnen de speakers direct aan een muur worden opgehangen of onder een aanrecht. Hoewel er verder nog niets bekendgemaakt is over de prijs en releasedatum, heeft Ikea al wel laten weten dat dit betaalbare speakers moeten worden. Het wachten is nu op meer informatie; wanneer die komt is helaas niet bekend.

Lees ook onze IKEA Symfonisk review!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.