Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Binnenkort kun je mogelijk telefoontjes aannemen via HomePod

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2018, 10:31 CategorieBeeld en geluid

Apple is druk aan het werk om de HomePod-speaker verder te verbeteren. Zo zou het in de aankomende update mogelijk moeten zijn om telefoongesprekken te voeren via de slimme speaker van Apple.

De Franse website iGeneration zegt informatie in handen te hebben van de nieuwe bèta van het op iOS 12 gebaseerde besturingssysteem van de HomePod. In plaats van een telefoongesprek op te nemen op de smartphone en dan te wisselen van audiokanaal, is het straks direct mogelijk om te bellen en om telefoontjes te ontvangen via de HomePod. De smartphone zorgt dan alleen voor de verbinding.

Ook andere verbeteringen en nieuwe functies

De nieuwe versie zou ook ondersteuning moeten gaan bieden voor meerdere timers. De slimme speakers van Amazon en Google ondersteunen dit al. Hierdoor zou je straks verschillende timers tegelijk aan moeten kunnen zetten. De HomePod krijgt daarnaast een eigen versie van Find My iPhone, ondersteuning voor de Spaanse taal en een fix WiFi-functie dat ervoor moet zorgen dat de HomePod verbinding maakt met hetzelfde wifi-netwerk als waar de iPhone te vinden is. Voorheen was er eerst een reset nodig van de slimme speaker.

Apple is op dit moment de nieuwe functies druk aan het testen in de bèta. Het is dus nog mogelijk dat niet alle nieuwe functies het gaan redden in de uiteindelijke versie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.