Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

EZVIZ introduceert ez360 Plus: wificamera met automatische volgfunctie

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2018, 10:41 CategorieVeiligheid en beveiliging

EZVIZ heeft een nieuwe beveiligingscamera gepresenteerd: de EZVIZ ez360 Plus. De camera kan 340 graden horizontaal draaien en 120 graden verticaal om complete ruimtes in beeld te brengen.

De EZVIZ ez360 Plus heeft een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en acht keer digitale zoom met een beeldhoek van 90 graden. De camera heeft een ingebouwde bewegingssensor die automatisch bewegende objecten kan volgen. De automatische volgfunctie kan mensen, of bijvoorbeeld huisdieren, zelf volgen. Ziet de camera beweging als je niet thuis bent? Er wordt direct een notificatie naar de smartphone en de bijbehorende app gestuurd, zodat je direct op de hoogte bent. Via de app kun je 24/7 de videobeelden bekijken.

Privacystand zet beeld en geluid tijdelijk uit

Steeds belangrijker wordt ook de privacy bij beveiligingscamera’s. De EZVIZ ez360 Plus heeft daarom een privacystand, waarmee je de camera tijdelijk kunt uitschakelen. Heb je geen behoefte aan een camera die continue staat te filmen wanneer je thuis bent? Zet de privacystand aan, waarna de helm aan de bovenkant dicht zal draaien. Vervolgens wordt er geen beeld of geluid meer opgenomen.

De beveiligingscamera heeft daarnaast tweewegcommunicatie dankzij de ingebouwde speaker en microfoon. Je kunt dus direct communiceren met met je familie thuis of met de huisdieren, maar ook met ongewenste bezoekers. De camera beschikt over een nachtmodus en is volgens het bedrijf gemakkelijk zelf te installeren. Wil je de beelden bewaren? Dan zul je een micro-sd-kaart moeten gebruiken (tot 128 GB). Deze wordt niet standaard meegeleverd.

De EZVIZ ez360 Plus is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 81,99 euro.

Lees ook onze reviews van andere beveiligingscamera’s van EZVIZ, zoals de EZVIZ Husky Air, EZVIZ C6T en de EZVIZ Mini Pano.

 • Delen:

Reacties

 1. Rob
  25 juli, 2018 om 20:35

  Is er nog wel een verschil met de C6T?

 2. Inge Leys
  29 april, 2020 om 14:34

  Beste, ik zou graag mijn videobeelden van de EZ360 Pro delen met een 2de account, het delen is gelukt maar als ik de beelden wil gebruiken vragen ze een coderingscode, waar kan ik deze terug vinden?
  Grtjs Inge

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.