Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

LG komt met drie nieuwe slimme airconditioners

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2018, 10:41 CategorieHuishoudelijke apparaten

Ben je ook zo klaar met de warmte in huis? Lees in dit artikel hoe je jouw airconditioning slim kunt maken. LG komt echter ook met drie nieuwe slimme airconditioners op de markt. Deze zijn uitgerust met LG’s SmartThinQ-technologie. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kunt bedienen vanaf de bijbehorende app op de smartphone.

Naast bediening met de SmartThinQ-app kun je de drie nieuwe airconditioners ook bedienen met je stem via Amazon Alexa en Google Assistant. Volgens LG zijn de nieuwe modellen niet alleen slim, maar gaan ze ook zuiniger om met energie dankzij de Dual Invertor Compressor-technologie. Door de snelheid aan te passen blijft de temperatuur hetzelfde, in plaats van dat de airconditioners continue aan en uit gaan om de temperatuur hetzelfde te houden. Volgens LG zijn de drie nieuwe slimme airconditioners hiermee 25% tot 40% zuiniger dan het basismodel.

Dual Inverter Smart wi-fi Enabled Window Air Conditioner

De drie nieuwe modellen hebben de namen 14000 BTU, 18000 BTU en 22000 BTU, gevolgd door de naam Dual Inverter Smart wi-fi Enabled Window Air Conditioner en zijn respectievelijk voor 469,99 dollar, 569,99 dollar en 649,99 dollar te koop op de website van LG. De eerste twee modellen zijn tot 25% zuiniger, terwijl de 22000 BTU maar liefst 40% zuiniger zou moeten zijn. Ze zijn vanaf nu te koop in de Verenigde Staten. Een eventuele verschijningsdatum voor Europa is nog niet bekend. Meer informatie vind je op de Amerikaanse website van LG.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.