Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest-app laat je voortaan activiteitenzones maken en beheren

Geschreven door
Geplaatst op13 juli 2018, 9:55 CategorieSoftware en apps

De officiële Nest-applicatie heeft vandaag een update gekregen. Gebruikers kunnen nu activiteitenzones instellen en beheren. Deze functie was al beschikbaar voor iedereen, maar was alleen in te stellen via de webinterface van de camera’s van de fabrikant.

Stel activiteitenzones in met app van Nest

Wanneer je thuis een camera van Nest hebt, dan dien je een abonnement af te sluiten voor de functie activiteitenzones. Sommige camerafabrikanten bieden deze functie standaard aan, maar bij deze fabrikant dien je er dus voor te betalen. Bovendien is het zo dat je die zones alleen kunt instellen via de webinterface van de camera, wat voor veel mensen een punt van irritatie is. Deze functie is bij andere fabrikanten vaak gewoon in de mobiele app te vinden. En dat geldt nu ook voor de camera-app van de Google-dochter.

Dit is wat Nest er zelf over vertelt binnen Google Play:

Als je een abonnement op Nest Aware hebt, kun je nu de Activiteitszones van de Nest Cam ook op je mobiel of tablet met Android maken en bewerken. Kies eerst een camera en tik dan op ‘Instellingen’. Vervolgens kun je in het menu ‘Activiteitszones’ nieuwe zones toevoegen en bestaande bewerken.

Met zo’n activiteitenzone kun je instellen dat je een notificatie krijgt op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd binnen zo’n zone. Houd er dus wel rekening mee dat je hiervoor een abonnement nodig hebt.

  • Nest
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.